Ez a titok

2022.07.05. 14:05

Varga Feri és Balássy Betty összesen 75 kilótól szabadultak meg

Varga Feri és Balássy Betty hatalmas átalakuláson mentek keresztül: ketten együtt 75 kilótól szabadultak meg az elmúlt években.

A Megasztár harmadik szériájában ismerkedett meg egymással Varga Feri és Balássy Betty, akik 17 év együttlét után is boldogok, három közös gyereket nevelnek. Az énekesnő rengeteget változott az elmúlt időszakban, 16 hónap alatt 40 kilót dobott le saját elhatározásból, de mint mondta, nem koplal egy percet sem.

Tavaly tavasszal már nagyon nem voltam megelégedve a testemmel és belekezdtem egy életmódváltásba. Látva Ferit, hogy pár évvel ezelőtt ő is milyen szépen lefogyott, én is kitűztem magam elé egy célt: volt egy kedvenc fehér ruhám, amit a szülések előtt hordtam, abba akartam újra beleférni

– magyarázta az énekesnő a Meglepetésnek, majd hangsúlyozta: mindenből eszik, csak mértékkel. Az elején még sportolás nélkül tartotta a súlyát, azóta viszont zumbázik, fut, westerntáncol.

Büszke vagyok a feleségem kitartására, de az igazsághoz tartozik, hogy nekem teltebben is nagyon tetszett. A pozitív személyiségébe szerettem bele, először az fogott meg. Mi már örökre összetartozunk

– jelentette ki Varga Feri, aki négy évvel ezelőtt 35 kilót adott le - írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában