Sokan aggódnak érte

2021.12.08. 17:00

Csollány Szilveszter nemrég még sms-t írt, ezt üzente

Az 51 éves egykori tornászt múlt pénteken tüdőgyulladással szállították a soproni kórházba.

Rengetegen szorítanak a nagybeteg Csollány Szilveszter felépüléséért. A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst- majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves egykori tornászt múlt pénteken tüdőgyulladással szállították a soproni kórházba. A gyorsan romló állapota miatt később Budapestre, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe került. Itt lélegeztetőgépre került, és azóta is itt kezelik. A Magyar Nemzet úgy tudja, koronavírussal fertőződött meg.

Mátyás Gábor, a dunaújvárosi sportklub elnöke a Borsnak elárulta, a múlt héten többször telefonált Csollány Szilveszternek, ám csak SMS-ben érkezett válasz.

 Az egykori tornász ezt kérdezte: „Miben segíthetek?” 

Mátyás a vidékiek egykori tornászát a DKSE fennállásának 70. évfordulója alkalmából invitálta a szombati díszközgyűlésre – csakhogy Csollány időközben lebetegedett.

Az ismert parafenomén ezoterikus, Harasztosi László sajátos módszerrel küld erőt a 51 éves férfinak. A kozmosz energiáit mozgósítom gyógyulása érdekében – mondta Harasztosi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában