Bulvár-celeb

2021.10.12. 10:04

Közös fotók készültek a szerelmes Szabó Zsófiról és Shane Tusupról

Nem titkolja tovább a kapcsolatát Szabó Zsófi és Shane Tusup.

Forrás: Instagram

Egyre nehezebb elbújnia Szabó Zsófinak és Shane Tusupnak. Korábban már sikerült lencsevégre kapni az úszóedzőt, amint reggel a színésznő lakásából távozik, ezúttal pedig közös fotó készült a szerelmesekről egy belvárosi kávézóban, amit a Blikk oldalán lehet megnézni.

„Azonnal kiszúrtam őket, de nem is lehetett másra nézni, mert mind a két híresség elég feltűnő jelenség. Még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően – kezdte a Blikknek az olvasó, aki a képet készítette. – Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában