Bulvár-celeb

2021.09.07. 12:24

Vége a titkolózásnak! Rúzsa Magdi elárulta, miért jelentette be ilyen későn terhességét

Még nem tudja a hármas ikrek nemét, de azt mondja, mintha egy fiút is látott volna közöttük az ultrahangon.

Forrás: Instagram

Múlt hét pénteken számoltunk be arról, hogy Rúzsa Magdi babát vár, ráadásul hármas ikreket hord a szíve alatt – írja a Metropol.

Az aranytorkú énekesnő a Balázsékban beszélt a babavárás örömeiről, és arról, hogy a kezdetekben hogyan rejtegette növekedő pocakját a kíváncsiskodó tekintetek elől.

„Nem egyszerű helyzet, ezeket a gyerekeket ki is kell hordani. Nagyon kell figyelni, hogy minden rendben legyen. Azt ne felejtsük el, hogy ez egy veszélyeztetett terhesség. (…)

Van az a mondás, hogy mindenkire annyit mérnek, amennyit elbír. Az egész helyzetben talán az a pozitív, hogy hiperaktív vagyok, de biztos így is nagyon fáradt leszek bizonyos helyzetekben”

– mondta el Magdi, aki nem tagadja, kezdetben bepánikolt a hírtől, így a második ultrahang-vizsgálaton azért még egyszer megkérdezte az orvosát, hogy biztosan „csak” hárman vannak-e, és nem fog találni még egy magzatot…?

A legutóbbi vizsgálat szerint az énekesnő és születendő gyermekei is jól vannak.

„A 13. hétben vagyok, hárman vannak, és gyorsabban növekszik a pocak. Elnézést kérek mindenkitől, de ez a rengeteg eső miattam volt. Én imádkoztam érte, hogy kabátot tudjak felvenni”

– nevetett. „Nehezen tudtam úgy csinálni, mintha nem lenne ott a pocak. Azt mondta is nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, ne beszéljek erről a dologról” – tette hozzá Magdi a műsorban, aki elárulta azt is, hogy egyelőre nem tudják a picik nemét, de ő úgy látta, van köztük fiú.

„Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom” – tette még hozzá.

Címkék#ruzsa magdi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában