Bulvár-celeb

2021.06.02. 15:30

Ez aljasság: kamugyerekkel verte át a nő a magyar férfit

Teljesen kikészült a magyar férfi, akit álterhességgel, majd kamugyerekkel vert át egy fiatal nő. Már nyomoz a rendőrség.

Fotós: Shutterstock

Elképesztő helyzetbe került Viktor, aki, mint mondja: mindössze társaságot akart magának, ám a nő, akivel összejött, hihetetlen érzelmi hullámvasútra ültette, és kamugyerekkel verte át. Az ügy kapcsán rendőrségi vizsgálat indult, a férfi pedig pszichiáter segítségére szorul. No, de kezdjük az elején! – írja a Ripost.

Munkahelyi románcnak indult az egész: Gyöngyi (az érintett nevét személyiségi jogok miatt megváltoztattuk), a háromgyerekes édesanya jó társaságnak bizonyult a férfi számára.

„Először csak szórakoztunk, majd idővel mind többször megfordultam Gyöngyi lakásában. Bevásároltam és foglalkoztam a gyerekekkel, miközben Gyöngyi vacsorát készített”

– emlékszik vissza Viktor. Ám a kényelmes és idilli helyzet egy csapásra megváltozott, amikor a nő közölte: gyermeket vár a férfitól.

„Nem akartam komoly kapcsolatot, s anyagilag sem álltam úgy, hogy vállaljak és támogassak egy gyermeket” – mondta a férfi, aki abortuszra kérte a fiatal nőt, hiába.

A férfi, mint mondja: kényszerhelyzetbe került, de úgy döntött, segíti a felkészülést a baba fogadására, és babakelengyét vásárolt az egyre gömbölyödő pocakú nő kérésére, aki megnövekedett adósságai miatt végül anyaotthonba került.

„Úgy érzem, csak egy pénztárca voltam. Közel negyedmilliót költöttem a kicsire, akit először csak képeken, majd hosszú könyörgés után végre személyesen is láthattam.”

A furcsa helyzet azonban még bonyolultabb lett: kiderült, a találkozókra mindig rózsaszínbe öltöztetett Szófia valójában nem is kislány, sőt, úgy tűnik, a baba nem is Viktor gyermeke...

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság által kiállított igazolásban ugyanis a következő olvasható: „Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a nő nem volt várandós és 2019 év végén nem született gyermeke. (...) Az anya a meghallgatása során az újszülött sorsáról ellentmondásosan nyilatkozott (örökbe adta, illetve a kórházi inkubátorban helyezte el)”.

A férfi teljesen kikészült.

„Becsapottnak érzem magam, azt sem tudom, hogy született-e egyáltalán gyermekem és ki az, akit a karomban tarthattam, babusgathattam, akiről azt hittem, hogy a kisbabám?”

– kérdezi maga elé meredve Viktor, hiszen kamugyerekkel verte át egykori kolléganője és partnere. Remélhetőleg a rendőrségi nyomozás választ ad a kérdéseire. Igaz, nem biztos, hogy könnyű lesz majd azokat feldolgoznia.

Viktor és a baba, akiről úgy tudta, hogy a sajátja
Fotó: Olvasói fotó

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!