Bulvár-celeb

2021.06.08. 08:02

Még a hős magyar rendőr is elérzékenyült, amikor végre találkozhatott a kisbabával, akit megmentett (videó)

Végre személyesen is találkozhatott Zsebi Norbert rendőr azzal a kislánnyal, akit az ő segítségével sikerült időben eljuttatni a kistarcsai kórházba. A főtörzszászlós még ajándékot is vitt apró védencének.

Hatalmas mosoly és túláradó öröm közepette talált egymásra Zsebi Norbert főtörzszászlós és az a család, aki vélhetően örökre a szívébe zárta a hősies rendőrt. Alig egy héttel ezelőtt a budapesti XVI. kerületi rendőr éppen szolgálatot teljesített, amikor a holtsápadt apa, Gábor odarohant hozzá, és közölte: ha nem sietnek, a felesége mindjárt megszül, méghozzá nem máshol, mint a kocsiban.

„Gondolkodás nélkül megkértem a házaspárt, hogy a kismama üljön át hozzám a járőrautóba, a férje pedig jöjjön utánunk a saját kocsijával. Természetesen értesítettem a szolgálatirányítót, aki megadta az engedélyt, hogy a megkülönböztető jelzést használva bevigyem az anyukát a kórházba” – mesélte az eset után a Borsnak Norbert.

A kismama így gond nélkül, és ami a legfontosabb, időben eljutott a kistarcsai szülészetre, ahol egészséges kislánynak adott életet. A szülők ezután hálálkodó levélben mondtak köszönetet Norbertnek, az apa egyenesen azt mondta:

ha tehetné, szobrot emelne a hős rendőrnek.

Most, egy héttel később váratlan és örömteli meglepetés érte Adriennt és Gábort: Horváth Szabolcs alezredes, a XVI. kerület rendőrkapitánya és Zsebi Norbert egy kedves ajándékcsomaggal állított be a családhoz – írja a Bors.

Szeretnék gratulálni a kislányhoz, és jó egészséget kívánni az egész családnak – mondták mosolyogva, majd Zsebi Norbert átnyújtotta a Micimackó című mese Zsebibabáját és anyukáját, Kangát. Végül még apró védencét is a kezébe vette, akit eddig csak fotókról látott.

„Úristen, azok a kis ujjak, annyira csodálatos!”

– simogatta meg a kisbaba kezecskéjét elérzékenyülve a főtörzszászlós, aki maga is büszke apuka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!