Bulvár-celeb

2021.06.08. 10:50

Leleplező fotó: újra szerelmes Feke Pál

Másfél évvel a válása után Feke Pál újra boldog. A színészről egy rendezvényen készült fotó a választottjával.

Forrás: Facebook

Feke Pál a válását követően először jelent meg hölgytársaságban nyilvános rendezvényen, a Fővárosi Nagycirkusz, május végi szabadtéri előadásán látták együtt új kedvesével.

– A családommal voltunk az előadáson, amikor megakadt a szemem az egyik kedvenc színészemen, a másik sorban ülő Feke Pálon és mellette egy csinos lányon. Látszott rajtuk, hogy nagyon kedvelik egymást, mert végig szorosan összesimultak. Szinte el sem engedték egymás kezét, jó volt nézni őket. Szemmel látható volt, hogy összetartoznak, végül együtt hagyták el a nézőteret – nyilatkozta egyik olvasónk, Zsuzsa.

Úgy tűnik jól érzik magukat együtt
Fotó: Bors

A Bors utánajárt, és munkatársa a Fővárosi Nagycirkusz honlapján felfedezett egy nézőtéri fotót, amely az előadáson készült, és amely egyértelműen arról árulkodik, hogy a színészt szoros szálak fűzik a mellette ülő szőke szépséghez. Látszik, hogy remekül érzi magát a társaságában, a hölgy térdén nyugvó keze pedig a bensőséges kapcsolat jele.

Lapunk megkereste a színművészt, aki meglepődve fogadta hívásunkat, de megerősítette, hogy egy párt alkot a rendezvényen megjelent szépséggel.

Új korszak kezdődött az életemben és nagyon boldog vagyok

- mondta Feke Pál.

Ugyanakkor hangsúlyozta: nem kíván új kapcsolatáról további részleteket elárulni. A Bors azonban megtudta, hogy új választottja Mészáros Nóra, televíziós személyiség. Az Instagram-oldaláról kiderül, hogy a Pesti TV és a Kossuth Rádió munkatársa, így könnyen meglehet, hogy egy munkának köszönhető a találkozásuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában