Bulvár-celeb

2021.05.24. 19:21

Tápai Szabina azt mondja, simán megkeres annyi pénzt otthonülő anyukaként, mint a kézilabdával

Tápai Szabina szerint irracionális, hogy legalább annyit megkeres otthonülő anyukaként, mint korábban profi kézilabdázóként.

Forrás: Origo

Fotó: Kalmár Csaba Tibor

Legalább annyit, ha nem többet keres otthon Tápai Szabina, mint korábban sportolóként. Az egykori kézilabdázó és férje, Kucsera Gábor világbajnok kajakos Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorának a vendége volt, és többek közt arról beszélgettek, hogy mennyivel többet lehet keresni az online világban, a médiában, mint a sportban – írja a Bors.

Én ezt párhuzamosan tapasztaltam meg, mert Bence születése után visszamentem kézilabdázni Fehérvárra és közben már az online világban, a tévében is benne voltunk. Mindig azt beszéltük, hogy edzünk egész évben, fájdalmaink vannak, és egy-egy műsorral vagy szponzorációval annyi pénzt lehet kereni, hogy konkrétan felteheted magadnak a kérdést, ha nem vagy fanatikus élsportoló, miért is csinálod?!” – fogalmazott a harmadik gyermekükkel várandós Szabina.

Hozzátette, a kézilabdára ez annyira nem vonatkozik, mert ők jól meg voltak fizetve, de Gáborkéknál a kajak-kenu az teljesen máshogy működött.

Irracionális az, hogy itthonülő anyuka vagyok, és simán megkeresem azt, amit a kézilabdával, ha nem többet.

– fogalmazott Tápai.

Kiemelte, elkeserítő, hogy a gyerekek 45 százaléka nem normális állást akar magának, hanem influenszer akar lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában