alaposan nekivetkőzött

2021.02.13. 20:53

Varga Viktor most a fagyos Dunába csobbant bele egy szál semmiben – kezdünk aggódni érte...

Meztelenre vetkőzött, hogy teljesen elmerülhessen a jéghideg Dunában Varga Viktor. Természetesen mutatványát rögzítette is.

Forrás: Instagram

Senki se próbálja ki azt, amit Varga Viktor bevállalt új klipje forgatása kedvéér! A meztelenkedéséről egyébként is ismert énekes úgy döntött, sem a Duna 2,4 Celsius-fokos hőmérséklete, sem a -3 fokos levegő nem akadályozhatja meg abban, hogy megszabaduljon a ruháitól, és teljesen elmerüljön a borzasztóan hideg vízben. Tényleg nem tudjuk, miért jó ez, de reméljük legalább a végeredmény látványos lesz – írja a Bors.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Imád meztelenkedni

Varga Viktor nem először szabadult meg a ruháitól – és bizton kijelenthetjük: nem is utoljára. A polgárpukkasztásban otthonosan mozgó énekes már volt, hogy szerelmével közös szeretkezős fotósorozatot készített, volt, hogy csillámos fenéktetkójával dicsekedett el, és bizony a Sztárban sztár színpadán is örömmel öltötte fel a nem túl sokat takaró Tarzan-jelmezt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában