megy a pletyka

2021.02.22. 14:20

Bonyolódik! Stollár anyuka elismerte: Fanny nagyon jóban van Fucsovics Marcival

Nem tett jót Fucsovics Márton kapcsolatának, hogy baráti viszonyt ápol Stollár Fannyval. A legjobb magyar teniszező két hónapja szétvált menyasszonyával, Anettal.

Forrás: Nemzeti sport / Dömötör Csaba

Pénteken került nyilvánosságra a hír, hogy a világranglista 55. teniszező, Fucsovics Márton kapcsolata a menyasszonyával, Anettal féltékenykedés miatt zátonyra futott.

A hölgy a Bors tudomása szerint nem nézte ugyanis jó szemmel, hogy párja tavaly májusban a zárt kapus Budapest Kupán vegyespárost alkotott a szexi fotóiról is elhíresült Stollár Fannyval. A biztosítékot azonban végül az verte ki teljesen, hogy teniszberkekben szárnyra kapott a hír: a két teniszező között akár több is lehet barátságnál.

Nos, a Bors elérte Fanny édesanyját, Yvette-et, aki nem adott egyértelmű választ arra, hogy 22 éves lánya mennyire került közeli kapcsolatba Fucsoviccsal.

Annyit mondhatok, hogy Fanny jelenleg nincs együtt Marcival, de régóta nagyon jó barátságot ápolnak egymással. Arról nem tudok, hogy közelebb kerültek volna egymáshoz.

– árulta el az Egyiptomban tartózkodó játékos anyukája.

A Bors természetesen megpróbálta elérni Fucsovicsot is, ám csak a menedzseréig, Joó Györgyig jutottak.

– Teljesen őszintén mondom, nem tudom, mennyire ápol szoros barátságot Marci Fannyval. Én még abban sem vagyok biztos, hogy Anettal már végleg lezárta volna a kapcsolatát – magyarázta a nyíregyházi vállalkozó. – Jobban örülnék, ha inkább a teniszpályán elért sikereivel foglalkoznának, mintsem a magánéletével. Hamarosan úgyis kiderül, melyik lány mellett talál rá ismét a boldogság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában