milliókba fáj a hétvége

2020.11.05. 09:55

Megtudtuk, mennyibe kerül a TV2 büntetése Curtisnek

A rapper múlt vasárnap nem jelent meg a Sztárban sztár élő adásában, ezzel szerződést szegett.

Forrás: Tv2

„Ilyen vagyok!” – így magyarázta Curtis hétfőn este a Tények Pluszban, hogy miért nem ment el a Sztárban sztárba, és erről miért nem értesített előre senkit.

A TV2 sajtóosztálya közleményében a következőket írta az eset után:

„Az utóbbi napokban nagy visszhangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben, cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban sztár nézőit és stábját.

Fotó: Szabolcs László/Ripost

A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegés miatt a cég jogi lépéseket tesz.

Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül” – írták.

Curtis szerződést szegett, így a kizárás mellett pénzbírságra is számíthat, a Bors információi szerint

hozzávetőleg hatmillió forintra bünteti a csatorna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában