Ébredés

2020.08.31. 11:24

Megjelent Varga Miklós új lemeze

Megjelent Varga Miklós énekes új lemeze, az Ébredés (száz év magány után) a trianoni békediktátum 100. évfordulójára – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Varga Miklós István szerepében Szörényi Levente - Bródy János István, a király című rockoperája ünnepi koncertváltozatának előadásán a Papp László Budapest Sportarénában a nemzeti összetartozás napján, 2019. június 4-én.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Varga Miklós a műsorban elmondta, hogy az új lemezen lévő dalokkal egyebek mellett azt akarta jelezni, hogy az elmúlt 100 év a magyar nép élni akarásáról is szólt.

Az elmúlt 100 évben jónéhány ilyen szituációba kerültünk, amikor újra és újra bizonyítanunk kellett, hogy életképesek vagyunk, olykor nagyon erős európai ellenszélben is

fogalmazott.

Szerinte egységes rocklemez készült, amelyre olyan dalok is felkerültek, amelyek még az 1980-as években születtek, de eddig nem jelentek meg sehol.

Borítókép: Varga Miklós István szerepében Szörényi Levente – Bródy János István, a király című rockoperája ünnepi koncertváltozatának előadásán a Papp László Budapest Sportarénában a nemzeti összetartozás napján, 2019. június 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában