meglepetésbuli

2019.07.18. 17:15

Törőcsik is felköszöntötte a szülinapos Mészölyt

A héten ün­ne­pelte 78. szü­le­tés­nap­ját Mé­szöly Kál­mán – nem akár­mi­lyen tár­sa­ság­ban.

Budapest, 2018. január 11. Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edzõ, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életmûdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az egykori 61-szeres magyar válogatott labdarúgót, Mészöly Kálmánt az otthonában köszöntötték, és jókora meglepetésekben volt része. Fia, Mészöly Géza a Ripostnak elmondta, édesapja egyik ámulatból a másikba esett.

„Óriási buli volt, Budakeszin, apuék házában tartottuk, és elég nagy csapat jött össze. Apu nagyon jól érezte magát, ült a kis foteljában és tátotta a száját, borzasztóan boldog volt. Hol elérzékenyült, hol tiszta szívből nevetett.”

Az egyik legnagyobb meglepetést Törőcsik András feltűnése jelentette. Az Újpest korábbi legendás futballistája kulcsembere volt annak a magyar válogatottnak, amely Mészöly Kálmán vezetésével az 1982-es spanyolországi világbajnokságon szerepelt.

„Azt hiszem, Törőcsik Andris megjelenése volt a legnagyobb hatással apura. Nagyon meghatódott, amikor meglátta régi játékosát, megölelték egymást. Ha apunak egy nevet kéne mondania az 1982-es magyar vb-csapatból, akkor az Törőcsiké lenne, ő volt a kedvence, szinte mindent megengedett neki. Azóta is nagyon szeretik egymást.”

A régi barát, Charlie is megjelent. Az énekes dalokkal kedveskedett a Szőke Sziklának.

„Charlie énekelt, elhangzott a Skandináv éjszakák, és a New York, New York. Apu nagyon szereti Charlie dalait, régi barátság az övék. Jól sikerült napon vagyunk túl, erre sokáig emlékezni fogunk.”

Borítókép: Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában