HAON Sziréna

2019.03.04. 11:00

Tragédia: a volán mögött lett rosszul egy debreceni kamionsofőr Szombathelynél

Debrecen, Szombathely - A 41 éves férfi a város határában kapott sztrókot egy kamion volánja mögött, és az életmentő műtét ellenére a kórházban elhunyt - írja a 112 Emergency Press.

Debrecen, Szombathely - A 41 éves férfi a város határában kapott sztrókot egy kamion volánja mögött, és az életmentő műtét ellenére a kórházban elhunyt - írja a 112 Emergency Press.

A portál a balesetről szóló cikkéből kiderül: a magyar rendszámú kamion Szombathely irányába haladt február 26-án, amikor elhagyta az M86-os utat, a 87-es főúton áttért a szemközti sávba, majd szalagkorlátnak és villanyoszlopnak ütközött. Ezután még 150 métert haladt a forgalommal szemben, majd a menetirány szerinti bal oldalon ismét szalagkorlátnak hajtott, így állt meg végül a jármű.

A 112 Emergency Press információi szerint a kamiont vezető debreceni sofőr sztrókot kapott a volán mögött, ez vezetett a balesethez. A férfit válságos állapotban szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de az agyvérzése végzetesnek bizonyult - olvasható a portálon, amely szerint a lebénult kamionsofőr feltehetőleg szándékosan kormányozta neki többször a járművét a szalagkorlátnak, hogy megállítsa azt. Mint írják, a baleset után rövid ideig még lehetett kommunikálni a férfival, de állapota rohamosan romlott.

A 41 éves kamionsofőr kétgyermekes családapa volt, hozzátartozóit teljesen letaglózta a tragédia. A férfi szerveit rászoruló embereknek ajánlották fel - mondta az áldozat fia a 112 Emergency Press-nek.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!