HAON Sziréna

2018.07.05. 10:11

Szétrobbant a sebváltó, kifolyt az olaj a 4-es főúton

Hajdú-Bihar - Délben egy kamion járt pórul a 4-es főúton, az esti órákban Sárándnál történt súlyos baleset. Megyeszerte számos riasztást kaptak szerdán a tűzoltók. 

Hajdú-Bihar - Délben egy kamion járt pórul a 4-es főúton, az esti órákban Sárándnál történt súlyos baleset. Megyeszerte számos riasztást kaptak szerdán a tűzoltók. 

Szerdán hajnalban két személygépkocsi ütközött Nyírbátor és Nyírpilis között. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik átvizsgálták a járműveket. Az ütközésben két ember sérült meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szerdán dél körül Hajdúhadház közelében, a 4-es számú főúton szétrobbant egy kamion sebváltója, és a váltóolaj az aszfaltra folyt. A debreceni hivatásos tűzoltók daru segítségével a közeli parkolóba vontatták a kamiont, majd megtisztították az utat a kifolyt olajtól.

A gyalogos és a közúti forgalmat is veszélyeztette tegnap néhány faág a debreceni Budai Ézsaiás utcában. A debreceni tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrész segítségével levágták az ágakat.

A nagyrábéi önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották tegnap délután Nagyrábé közelébe, a 4213-as számú út mellé, ahol száraz avar és hulladék gyulladt meg. A tűzoltók a lángokat egy vízsugárral oltottak el.

Lehasadt egy huszonöt méteres fa egyik ága tegnap délután Debrecenben, a Sárvári Pál utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói dugólétrán át, motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Tegnap kora este Sáránd külterületén a 47-es számú főút egy autó fának csapódott. A jármű annyira összeroncsolódott, hogy a debreceni hivatásos tűzoltóknak kellett feszítővágó berendezéssel kiszabadítani az autó vezetőjét. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség félypályán lezárta. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!