HAON Sziréna

2018.07.15. 10:04

Lángolt a búzatarló, égett az avar

Hajdú-Bihar – Eseménydúsan kezdődött a tűzoltók hétvégéje, sok riasztás érkezett szombaton.

Hajdú-Bihar – Eseménydúsan kezdődött a tűzoltók hétvégéje, sok riasztás érkezett szombaton.

Szombat délelőtt Nagyhegyes közelében a 3321-es számú út mellett egy hektáron búzatarló és közel ötven körbála lángolt. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Fenyőfa ágai egy nagyfeszültségű vezetékhez értek Debrecenben, a Virágpor utcában, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók a helyszínt biztosították az áramszolgáltató kiérkezéséig, majd eltávolították a faágat.

Az árokparton a száraz avar lángolt Hajdúdorog külterület. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik egy vízsugárral avatkoztak be.

Debrecenben, a Zrínyi utcában összehordott gallyak égtek szombat délután, a debreceni hivatásos egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

A debreceni Ruyter utcában parkoló autóra esett egy nagyméretű fa egyik ága tegnap délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították. Az autóban nagyobb anyagi kár keletkezett.

Szombat kora este Hajdúhadházon, a Keskeny utca végén kétszáz négyzetméteren a száraz avar égett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a lángokat eloltották.

Két ágy kapott lángra tegnap este Debrecenben, a Tank utcában egy tíz négyzetméteres építményben. A tüzet az ott tartózkodók eloltották, a debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!