HAON Sziréna

2018.06.01. 11:05

Bepöccent egy sofőr a 47-es főúton

Debrecen - A 45 éves férfi megelőzött egy autót, majd kiszállt és betörte az ablakát. A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak vele szemben.

Debrecen - A 45 éves férfi megelőzött egy autót, majd kiszállt és betörte az ablakát. A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak vele szemben.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2018. február 17-én 13 óra körül a 47-es számú főúton egy másik járművezetővel közlekedési konfliktusba keveredett. A gyanúsított megelőzte a bejelentőt, majd megállt és belerúgott a sértett autójába, valamint betörte annak ablakát. Azért, hogy elkerülje a további konfliktust, a sértett kikerülte az agresszív férfit és elhajtott a helyszínről.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, Cs. Jánost. A 45 éves férfit a debreceni rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség, valamint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Debreceni Rendőrkapitányság a mikepércsi férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!