HAON Sziréna

2018.03.08. 07:39

Halálos baleset a 47-es főúton

Derecske, Sáránd - Hármas karambol történt Sáránd és Derecske között. Két személyautó és egy kamion ütközött össze, ketten életüket vesztették.

Derecske, Sáránd - Hármas karambol történt Sáránd és Derecske között. Két személyautó és egy kamion ütközött össze, ketten életüket vesztették.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt március 8-án, csütörtökön reggel 7 óra körül a 47-es számú főút 14. kilométerszelvényében, Derecske és Sáránd között. Egy kamion és két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

Fotó: Matey István

A helyszínelés, valamint a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőri munkálatok azonban már befejeződtek, ismét zavartalan a forgalom - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egyik személyautóban utazó ember nem sérült, de a másik autó annyira összeroncsolódott, hogy a benne utazó három emberből kettő a helyszínen életét vesztette. A tűzoltók egy személyt feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A kamion vezetője nem sérült, ő veszélyes anyagot szállított a járművel, de szerencsére a rakománya is sértetlen maradt. A műszaki mentés a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával kezdődött meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!