HAON Sziréna

2018.03.01. 10:39

Babakocsival indult lopni egy fiatal férfi Debrecenben

Debrecen - A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták Rajmundot, akit a Határ úton értek tetten.

Debrecen - A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták Rajmundot, akit a Határ úton értek tetten.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre február 27-én 9 óra körül arról, hogy tetten ért egy betörőt Debrecenben, a Határ úton lévő építkezésén. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az ismeretlen férfi fémhulladékokat, vörösrézkötegeket valamint egy lámpát is el akart vinni, azonban mikor a tulajdonos megzavarta, akkor hátrahagyta az összegyűjtött tárgyakat, és elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu

A bejelentő pontos személyleírást adott az ismeretlenről, így a rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, K. Rajmundot.

A nyomozók a 26 éves férfit otthonában aznap este elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A debreceni lakos beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy egy babakocsival azért indult el otthonról, hogy ha útközben tud valamit lopni, akkor azzal könnyebb legyen elszállítani.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!