HAON Sziréna

2018.02.13. 15:34

Kövekkel dobálta meg a jegyvizsgálót Debrecenben

Debrecen - Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 26 éves férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.

Debrecen - Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 26 éves férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást R. Józseffel szemben.

Az eddig ismertek szerint a gyanúsított 2017. június 28-án 6 óra körül a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a Csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló elkérte tőle a menetjegyet. R. József nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról. Az agresszív férfi leszállt a járműről, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd felmarkolta az állomás peronja mellett lévő köveket, amelyekkel megdobta az ellenőrt és a vonatot. A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozóknak a 26 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!