HAON Sziréna

2018.01.31. 13:18

Nem élte túl a karambolt a szekeret vezető férfi

Hajdú-Bihar - A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a szeptemberi halálos baleset körülményeinek vizsgálatát.

Hajdú-Bihar - A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a szeptemberi halálos baleset körülményeinek vizsgálatát.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 48 éves nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a hajdúböszörményi nő 2017. szeptember 17-én 13 óra körül autózott a 3316-os számú úton Tiszacsege felől Balmazújváros irányába. A sofőr egy vele azonos irányba közlekedő lovasszekér előzésébe kezdett, amikor a gépjármű jobb elejével belehajtott a szekér hátsó részébe. Az ütközést követően az autó árokba csapódott, és felborult.

A lovasszekér vezetőjét a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol a férfi életét vesztette.

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság január 29-én befejezte a gépjárművezetővel szemben folytatott vizsgálatot, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3618924"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!