haon-sportoldal

2012.07.10. 17:54

Ismét erőn felül teljesítettek a hajdúsági öklözők

Ökölvívás. Az olimpiára készülő válogatottjai – Varga Miklós (60kg), Káté Gyula (64kg), Harcsa Zoltán (75kg) – nélkül, de erős összeállításban lépett ringbe a Kovács László szövetségi kapitány vezette magyar válogatott Moszkvában, a házigazdák együttese ellen.

Ökölvívás. Az olimpiára készülő válogatottjai – Varga Miklós (60kg), Káté Gyula (64kg), Harcsa Zoltán (75kg) – nélkül, de erős összeállításban lépett ringbe a Kovács László szövetségi kapitány vezette magyar válogatott Moszkvában, a házigazdák együttese ellen. Nemzeti csapatunkban három hajdúsági ökölvívó is helyet kapott. A hajdúsámsoniak papírsúlyú Európa-bajnoki bronzérmese, Ungvári István megszokott kategóriája felett lépett ringbe, de 52 kilogrammban is győzelmet aratott. Kovács kapitány tanárinak minősítette Ungvári bunyóját. A debreceniek ifjú tehetségének, Nagy Péternek már nem sikerült ilyen jól az orosz „turné”, a második menetben belefutott egy kemény ütésbe, így a trénerek kivették a küzdelemből. Hatalmasat verekedett a DVSC izomembere, a szupernehézsúlyú Bernáth István, döntetlent ért el a jó képességű Kalcsuginnal szemben. Ha hazai pályán az oroszok döntetlenre adnak egy meccset, akkor kétség nem férhet Bernáth fölényéhez… HBN–BZ

 

Eredmények

52kg: Ungvári István - Rusztem Samszigyinov 4:1

81kg: Nagy Péter – Alekszej Sztakancsikov 2 menetben feladás(AB)

+91kg: Bernáth István – Szergej Kalcsugin 3:3

Oroszország-Magyarország 17:15

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!