haon-sportoldal

2009.01.06. 11:40

Változások a Loki keretében

<p>Debrecen – Ahogyan azt a HAON már korábban megírta, változások várhatók a DVSC-TEVA tavaszi szezonra készülő keretében.</p>

A visszavonult Szatmári Csaba és Sándor Tamás után újabb távozója van a piros-fehéreknek:Takács Zoltán aláírt a olasz harmadosztályban szereplő Spal 1907 együtteséhez.

A volt debreceni bekknek nem lesz teljesen ismeretlen a környezet, hiszen egykori kispesti edzője, Aldo Dolcetti irányítja a Serie C-ben szereplő talján alakulatot. Könnyen elképzelhető, hogy Takács mellett egy másik távozója is lesz a csapatnak, ugyanis Leandro nagy valószínűség szerint külföldön folytatja pályafutását.

Igaz az ő ügyében konkrétum még nem született, Leo a brazil különítmény tagjaként kilencedikén érkezik vissza Debrecenbe, a többnyire a DEAC-ban szerepet kapó Lucas-szal együtt.

Honfitársuk, Vinicius csak a jövő hétfőn utazik vissza a szamba hazájából, a göndörhajú labdazsonglőr a tavalyi évvel ellentétben, már az első csapat keretével kezdi meg a munkát.

Ugyancsak följebb lép egy osztállyal a védő Fodor Marcell és Korhut Mihály, valamint a középpályás Rezes László is, Katona Attila pedig még decemberben igazolt a Lokihoz.

A klub körüli hírekhez tartozik az is, hogy a napokban hét próbajátékost tesztel majd az edzői team, közülük igyekeznek majd kiválasztani Herczeg Andrásék azokat a labdarúgókat, akik a jövőben hasznára lehetnek a DVSC-nek. Jelenleg három sérült játékos lábadozik az együttesnél: Máté, Szakály és Nagy Zoltán.
-T.N.-

  • Erõfelmérõn a Loki futballistái
  • Dzsudzsák:„Debrecen a szívem csücske maradt”
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!