haon-sportoldal

2009.01.09. 12:14

Sopinak nincs férfiideálja

<p>Debrecen – Sopronyi Anettről sok mindent tudhatnak azok, akik rendszeres látogatói a Tajtavill-Nyíradony meccseinek, de ezúttal valószínűleg olyan dolgokat oszthatunk meg a Napló olvasóival, amelyeket eddig kevesen tudhattak.<DIA alt="Sopronyi Anett 2009.01.09." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sopronyi_Anett_2009_01_09_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Sopronyi Anett 2009.01.09." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A válogatott átlövő elmondta, nagy baráti társasága van, és szívesen kapcsolódik ki velük.

– Nagyon türelmetlen típus vagyok, ahogy akad egy kis szabadidőm, rögtön úgy érzem, hogy mennem kell valahova, csinálnom kell valamit.

Ezért gyakran szervezünk különböző programokat a barátaimmal, van, hogy activityzünk, elmegyünk bulizni, esetleg karaokezunk, vagy csak beülünk egy kávézóba és beszélgetünk – válaszolta a Napló kérdésére Anett, aki moziba is szívesen jár.

– Szeretem a kosztümös filmeket, például nagyon tetszett a Velencei kurtizán, és a vígjátékokat is szívesen megnézem. Szeretem, ha happy enddel végződik egy film – vallotta be Sopi, aki a Macskafogó című rajzfilmet számtalanszor megnézte gyermekkorában.

A remek kézilabdázót a sorozatok sem hagyják hidegen, ha otthon van, szívesen nézi a Jóbarátok, a Grace klinika és a Kés/alatt folytatásos történeteket.
A divat és a pasik
– Mint minden nő, én is nagyon szeretek vásárolni. Kedvelem az olyan ruhákat, amelyek elütnek a többitől, kitűnnek.

Legyen csillogó, vagy legyen extrém a varrása.

Nem az a lényeg, hogy a legtrendibb legyen, szeretem az elegáns, de nem kihívó ruhákat, azonban az a legfontosabb, hogy jól álljon és jól érezzem magam benne – mondta mosolyogva Anett, akinek jelenleg nincs barátja. – Nincsen férfiideálom, nézzen ki jól, legyen benne valami, ami megfog, valami aranyos tulajdonsággal rendelkezzen az illető – árulta el a kézilabdás, aki bátran kezdeményez, ha megtetszik neki egy fiú.
– Még a szüleimmel élek, és ha olyan a hangulatom, akkor szívesen segítek mindenben, de ha nincs kedvem, akkor gyorsan találok valami kifogást, hogy most miért nem tudok segíteni, például hogy tanulnom kell.

Mosogatni nem szeretek, főzni viszont annál inkább, ezért a televízióban gyakran figyelemmel kísérem a különböző gasztronómiai műsorokat – mondta Sopi, aki karácsonykor is örömmel segédkezett édesanyjának a főzésben.
Utazás és hűtőmágnes
– A kézilabdának köszönhetően rengeteg helyre sikerült elutaznom. Ilyenkor szívesen nézünk szét a lányokkal a városban, és ajándékokat vásárolunk a családtagoknak.

A hűtőmágneseket szenvedélyesen gyűjtöm, így akárhová utazom, mindig viszek haza egyet-kettőt. Már rengeteget sikerült összegyűjtenem – mondta el Anett, aki a nővérének és az édesanyjának is mindig visz egy-egy hűtőmágnest az utazásairól.

Család
A család rendkívül büszke Anettre, minden mérkőzésére kimennek, és szurkolnak a neki.

– Anyukám kritikus, ő mindig őszintén megmondja, ha szerinte jól vagy rosszul játszottam a meccseken.

Az apukám pedig mindig azt jegyzi meg, hogy több gólt is lőhettem volna. A nagypapám a legnagyobb szurkolóm, a nővérem pedig Miskolcról jön el megnézni a meccseimet – mondta a válogatott átlövő.

Anett és nővére között 10 év a korkülönbség, mindig jó testvérek voltak, nem jellemzőek a konfliktusok közöttük.
Anett gyerekként állatorvos, aztán fotós szeretett volna lenni.

Most a kézilabdázás mellett sportoktatói tanfolyamra jár, amelynek tavasszal lesz vége.

Azután a Nyíregyházi Főiskolára szeretne jelentkezni, gazdálkodási szakra. – Általános iskolában matematikatagozatos voltam, később is szerettem a matekot.

Amíg tehetem, kézilabdázom, de hogy mit fogok utána csinálni, nem tudom. Most még keresem azt, ami érdekel és amiben jó lehetek.
Névjegy
Sopronyi Anett
Született: 1986. november 27.
Családi állapot: egyedülálló.
Súly: 71 kg
Magasság: 178 cm
Sportága: kézilabda.
Csillagjegye: nyilas.
Kedvencei
Név: Lili, Lia, Barnabás, Dávid.
Sportága: kézilabda, vízilabda, röplabda.
Sportoló: Bojana Radulovics, Borók Rita.
Hobbi: alvás, moziba járni, kávézóba menni.
Háztartási munkája: főzés, sepregetés, hótakarítás.
Időtöltése: utazás.
Étele: paprikás csirke nokedlivel és uborkasalátával.
Ital: kóla, Fanta, jegestea.
Színe: barna, fekete.
Zenéje, együttese: nincs kedvenc, mindent meghallgat.
Filmje: Szerelem sokadik látásra.
Színésze: Jennifer Aniston, Matthew McConaughey.
Könyve: Gyűrűk ura.
Gépkocsimárkája: Ford, Seat.
Országa: Görögország.
Férfiideál: nincsen.
Amit leginkább utál: ha szabadidejében nem hagyják pihenni.
Amit leginkább szeret: a kézilabdás közeg.
Akivel leginkább együtt vacsorázna: bárkivel.
Akivel leginkább nem: olyan bíró, aki ellenük fúj.
Szenvedélye: szeret szerelmes lenni.
Puskás Fruzsina

  • Újabb kapust tesztelnek a Lokinál
  • Nõi kézi: tessék választani!
  • Várakozó állásponton a DKSE-nél
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!