haon-sportoldal

2009.01.04. 08:53

Kezdje az új évet Loki-meccsel!

<p>Debrecen – A DVSC kézisei hétfőn 18 órától a Békéscsabát fogadják Magyar Kupa-mérkőzésen.</p>

Sokan még az ünnepek utáni sokkot próbálják kiheverni, nem úgy, mint a lokista lányok, akik gőzerővel készülnek, hiszen január 5-én már tétmérkőzésen lépnek pályára. Bakó Botond tanítványai az év első meccsén a Békéscsaba gárdáját

fogadják Magyar Kupa összecsapáson, a hétfőn 18 órakor kezdőd találkozón a legjobb nyolc közé jutás a tét.

A meccs érdekessége, hogy egyetlen találkozón dől el a kvalifikáció sorsa, amennyiben döntetlennel zárul a csata, az idegenben játszó alakulat, azaz a csabaiak a kedvezményezettek.

Nagy csata lesz

Az óév utolsó tétmérkőzésén, a Vác ellen harcolta ki a továbbjutást a DVSC-Aquaticum a legjobb 16 csapat közé, és most itt a folytatás a viharsarki alakulat ellen. A két egylet tavaly bajnoki találkozón már egymásnak feszült Debrecenben, akkor nagy küzdelmet követően 27–23-ra nyertek Pastrovics Melindáék. Bár a bajnoki tabellán Mátéfi Eszter tanítványai a 7. helyet foglalják el, előre boritékolható, hogy most is nagy csatát vívnak a felek és színvonalas meccset láthat a publikum, akiknek a buzdítására, mint mindig, most is számítanak a hajdúsági hölgyek.

Bakó Botond, a Loki mestere a HAON kérdésére elmondta, mindössze Soós Viktória játéka kérdéses a Békéscsaba elleni találkozón, a közelmúltban térdsérülést szenvedett kézilabdázó már felépült, de még nem biztos, hogy pályára is küldik a Magyar Kupa összecsapáson. A hétfői mérkőzésre a bérletek érvényesek, akik pedig nem rendelkeznek állandó belépővel, azok a bajnokikon megszokott árakon, azaz 1000 és a diákoknak, illetve nyugdíjasoknak járó kedvezménnyel 700 forintért válthatnak jegyet.

PÁROSÍTÁSOK

DVSC–Békéscsaba
Bőcs–Vasas
Újbuda–Pécs
Dunaferr–Győri Audi ETO
Marcali–Kiskunhalas
Érd–Hódmezővásárhely
Ferencváros–Fehérép
Füzesabony–Csömör

  • Tudjon meg többet a DVSC kézis lányairól!

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!