haon-sportoldal

2008.09.19. 11:23

Tököli futóverseny a pontokért

<p>A Bőcs elleni győztes rajt után a női NB I/B Keleti-csoportjának 2. fordulójában is két pontra vágyik a Hajdúnánás-Termál SC csapata. Molnár András tanítványai szombaton délután négy órakor a Tököl-Spartacus otthonában játszanak.</p>

– Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen szombati ellenfelünk rengeteget fut, gyors, agresszív kézilabdát játszik – kezdte mondandóját Molnár András, a Termál SC mestere.

– Ami a futást illeti, ezen a téren mi sem állunk rosszul, így az biztos, hogy a mérkőzés iramára nem panaszkodhatnak majd a nézők.

Szerencsére mindenki egészséges, s úgy látom a lányok önbizalmának jó tett a Bőcs elleni győztes rajt. Felkészültünk a Tököl ellen, így remélem, folytatni tudjuk hihetetlenül hosszú, egy sikerből álló győzelmi sorozatunkat!
A tököli együttes az első fordulóban az FTC II otthonában lépett pályára, s szoros meccset játszott, hiszen a zöld-fehérek 16–15-ös félidő után nyertek 31–27-re.

A Hajdúnánás Termál SC legerősebb összeállításában játszhatja le szezonbeli első idegenbeli meccsét, hiszen a másodosztályú csapat számíthat a DVSC-Aquaticum két kettős játékengedélyű kézilabdázójára, Kazai Anitára, s a nánási mezben tétmeccsen ezúttal bemutatkozó Kovács Adriennre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!