haon-sportoldal

2008.09.17. 15:24

Okos játékra lesz szükség

<p>Debrecen – Küzdelmes meccsre számít a Mezőkövesd ellen Rédei István, a DKSE-Airport Debrecen jobbátlövője. A két kézilabdacsapat csütörtökön 18 órakor lép pályára a Hódos Imre-sportcsarnokban, a bajnokság harmadik fordulójában.</p>

A felkészülés során játszottak a debreceniek a Mezőkövesddel, elég nehezen nyert a DKSE – emlékezett vissza Rédei István.

– Tavaly még újoncok voltak, s épphogy nyertünk ellenük egy góllal – idézte fel. – Nehéz ellenfél a Mezőkövesd, jól fel vannak készítve.

Hatos falat és nyitott védekezést egyaránt alkalmaznak, hamar váltanak, s gyors lerohanásokkal lepik meg a másik csapatot, így az előkészítetlen lövéseket meg tudják torolni.

Mindenképpen okosabb játékra van szükség, különösen a Csurgó elleni meccs után biztosan erre hívja majd fel a csapat figyelmét Kovács Mihály vezetőedző. A Csurgó ellen elkövettünk egy-két butaságot – tette hozzá.
– A bajnokság elején kaptunk nagy pofont – utalt a Csurgón múlt szombaton elveszített mérkőzésre Rédei.

– Az összes mérkőzésen úgy kell hozzáállni, hogy mindent megteszünk a sikerért. Nem becsüljük le a Mezőkövesdet sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!