haon-sportoldal

2008.09.29. 13:07

Nagyszerűen védekezett a Nyíradony

<p>Nyíradony – Nagyszerű védekezéssel mindössze 17 gólt kapott a szombati hazai találkozón a Tajtavill Nyíradony együttese a Kiskunhalas gárdájától, így meglehetősen sima, 26–17-es győzelmet arattak a lányok.</p>

Kitűnő teljesítménnyel járult a sikerhez Lajtos Nóra, a hazaiak hálóőre.
– Sokat készültünk a mérkőzésre a rendelkezésre álló két napban – nyilatkozta Nóra a Naplónak.

 – Szerencsére a kapuban tudtam segíteni a csapatnak, és a többiek is megkönnyítették a dolgomat sánccal, illetve azzal, hogy jól letakartak egy-egy sávot. A 6–0-ás kezdés után könnyed meccsnek tűnt a szombati bajnoki, de aztán megtorpantunk.

Szerencsére végül jól sikerült a folytatás.
Sok idő most sem marad pihenésre, hiszen szerdán újra játszik a Tajtavill: a Fehéréphez látogatnak.
– Szeretnénk nyerni, úgy érezzük, fogható a székesfehérvári csapat – mondta Lajtos Nóra.

– Jó védekezésre és támadásra lesz szükség, aztán nyerjen a jobbik! A támadásunk is kezd összeállni – habár még sok a technikai hiba –, és egyre inkább beépülnek az új emberek a csapatba.

Nehezebb ellenfelek következnek, most már kellenek a bravúrok, de nyerni akarunk! A Győrön kívül jelenleg nincs verhetetlen ellenfél.
A Tajtavill Nyíradony szerdai, 18 órakor kezdődő – a Fehérép-Alcoa ellen vívandó – mérkőzését a Hajdú Online élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!