haon-sportoldal

2008.09.08. 15:02

Mezei-Vill: a szurkolókra is számítanak

<p>Debrecen&#160; - Szitkó Róbert, a Mezei–Vill játékos-edzője szerint a sok néző lehet a siker egyik záloga. <BR /></p>

Szerdán 20 órától megkezdi négynapos, péntek estig tartó Bajnokok Ligája csoportkörbeli szereplését MVFC Berettyóújfalu futsalcsapata a Főnix csarnokban, a magyar bajnok ellenfele az első napon az MNK Nacional Zagreb gárdája lesz. Az újfaluiak játékos–edzőjét, Szitkó Róbertet arra kérte a Napló, hogy nyilatkozzon a felkészülésről és az esélyekről.

A Shakhtar kimagaslik

– A sportágat jólismerők egybehangzóan állítják, hogy nagyon nehéz csoportba kerültünk – kezdte Szitkó. – A Shakhtar Donetsk együttese kimagaslik a mezőnyből, ők a toronymagas esélyesei a négyes csoportnak, de ugyancsak nagyon jó csapat a holland Beverwijk alakulata is, amely szinte azonos a komplett németalföldi válogatottal, a zágrábiak pedig legutóbb bejutottak a legjobb nyolc bajnokcsapat közé – jellemezte az ellenfeleket a futsalos.

Sok nézőt várnak

A nehéz sorosolás ellenére bizakodóak a magyar teremfocisták: – Az eltervezett és szükségesnek vélt munkát elvégeztük, elmondhatom, hogy mindenki becsülettel tette a dolgát. Az nem éppen a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a felkészülés alatt több játékosunkat nélkülöznünk kellett a válogatott portugáliai útja miatt, ennek ellenére bízunk magunkban, úgy vélem, ha sokan lesznek ránk kíváncsiak a Főnixben, akkor egy nagyon kellemes meglepetést okozhatunk a magyar szurkolóknak – zárta derűlátóan a mondandóját Szitkó Róbert.
-T.N.-Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!