haon-sportoldal

2008.09.01. 15:17

Loki: Szakály szerint belelendültek

<p>Debrecen – A Soproni Liga hatodik fordulójában végre összejött az, amit már mindenki várt a Lokitól, a piros–fehérek ötletes, jó futballt bemutatva nagy gólarányú győzelmet arattak a Siófok otthonában.</p>

Bizonyára a nyugtatólag ható korai gólnak is köszönhetően fölényesen, 4–0-ra sikerült a debrecenieknek nyerniük és amint azt az eredmény is mutatja, egy percig sem forgott veszélyben a vendégek győzeleme.

A három pont begyűjtésén túl egy fiatalembernek különösen megvolt az oka az örömre, hiszen Szakály Péter első élvonalbeli gólját szerezte a Loki mezében. A huszonkettedik életévét a múlt hónapban betöltő középpályást hétfőn délután telefonon érte utol a HAON.

– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem első gólomat a Lokiban, bár Rudolf remek labdája után nem volt túl nehéz dolgom – emlékezett vissza az örömteli pillanatra Szakály, – igaz, Leandro elvétette az átadást, de pont így lett jó nekem, csináltam egy visszacselt és sikerült a rövid alsóba a lőnöm.

A fiatal játékos a csapat feljavulásáról is ejtett néhány szót:

– Úgy vélem, hogy ezen a meccsen visszakaptunk valamit a sorstól, a helyzetek jó részét most sikerült gólra váltanunk. Igyekeztünk fejben rendebe tenni a dolgainkat, felszabadultan és idegeskedés nélkül futottunk ki a pályára, aminek meg is lett az eredménye.

Azt remélem, hogy mostantól lendületbe jövünk és a valós tudásunknak megfelelően fogunk szerepelni – zárta derűlátóan mondnandóját Szakály Péter.

-T.N.-

  • Könnyed debreceni játék a Balaton partján
  •  Siófok - DVSC labdarúgó mérkőzés 2008.08.31.
  • Búcsú Garamvölgyi Lajostól
  •  Garamvölgyi Lajos búcsúztatása 2008.08.29. Video
  • DVSC-TEVA - Young Boys 2-3
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!