haon-sportoldal

2008.09.05. 13:54

Új helyen új bajnokság – szombattól Nyíradonyban

<p>Nyíradony – Új bajnokság, új csapat, új csarnok, sőt új város – így indul a bajnokság a Tajtavill Nyíradony kézilabdacsapata számára szombaton.</p>

A gárda a pécsieket fogadja a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban 18 órakor.
– Izgatottak vagyunk, nagy érdeklődéssel várjuk a kezdést – mondta Pádár Margó a Naplónak. – Volt két hetünk arra, hogy megszokjuk az új helyszínt, jó a talaj, szép a csarnok, a feltételek tehát adottak.
Az újonc pécsiekről nem sok információ állt rendelkezésre, s videó sem volt, de azért tudják, hogy gyorsak, szeretnek betörni a falba, s most felkerült csapatként fűti őket a bizonyítási vágy – akárcsak tavaly a Derecskét, emlékeztetett Pádár Margó. A kiváló játékos hozzátette: nem vehetik félvállról a találkozót.
– A két hónapos felkészülési időszak alatt sikerült összekovácsolódni – jegyezte meg –, s jó hangulatban várjuk a kezdést.
Hozzátette: nagyon izgatottak, hiszen most mutatkozhat meg az utóbbi hetek munkájának gyümölcse. S a megváltozott körülmények miatt különösen kíváncsiak arra, milyen lesz a fogadtatás.
– Remélem, sokan eljönnek a meccsre – bizakodott Pádár Margó, hozzáfűzve: rajtuk is múlik, mennyi érdeklődő lesz majd a bajnokság során, hiszen úgy kell játszani, hogy a hangulat megragadja a nézőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!