haon-sportoldal

2008.09.15. 16:11

Egyre feljebb a DVSC-DEAC

<p>Debrecen - A Makó elleni idegenbeli siker után már a ötödik helyen áll Kondás Elemér csapata.<BR /><BR /></p>

A Szolnok legyőzése után ismét vendégként vitézkedett a DVSC–DEAC együttese az NB II Keleti csoportjában, a debreceniek ezúttal Makón tudtak nyerni 3–1 arányban.

Ezzel a remek eredménnyel a kis Loki feljött a dobogósok mögé, a negyedik helyre. A csapat egyre jobb formát mutat, ennek kapcsán kereste meg a NaplóKondás Elemért, a gárda vezetőedzőjét.

A szünet után beleljöttek

– Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen már az első negyedórában sikerült megszereznünk a vezetést, amikor is Rezes talált a hálóba – emlékezett vissza az edző. – A meccs ezen szakaszában a vezetésünk ellenére éreztem némi bizonytalanságot a védekezésünkben, a pontrúgásoknál akadtak kisebb gondjaink, nem voltunk elég stabilak.

Ennek ellenére csak egy szerencsés góllal tudott egyenlíteni ellenfelünk, egy lecsorgó labdát tudtak a kapunkba rúgni. A gól után átvettük a kezdeményezést és több helyzetet is kialakítottunk, ebből egyet Fodor Marcell ki tudott használni és újra mi vezettünk. A hátrányuk tudatában a makóiak kitámadtak és a kontráink egyikéből újabb gólt szereztünk, így sikerült megnyernünk a mérkőzést – mesélte elégedetten a tréner.
Azzal a felvetéssel, hogy a DEAC egyre inkább felveszi a másodosztály ritmusát, a szakember is egyet értett: – Valóban egyre kevésbé érzem a társaságon azt a megilletődöttséget, ami korábban tapasztalható volt.

Mindenestre a céljaink nem változtak: szeretnénk ebben az erősebb bajnokságban is felkészülten és kulturáltan futballozni.

Persze, nem mondunk le az eredményességről sem, hiszen a játékosok presztízse a tét hétről hétre, ami rendkívül fontos a számukra – osztotta meg gondolatait Kondás Elemér.
A hajdúságiak vasárnap 16 órától játszanak legközelebb, ekkor hazai pályán a Vecsést fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!