haon-sportoldal

2008.09.04. 11:43

Botrány Szűcs Gabriella körül

<p>Sajnálom, hogy kiforgatták a szavaimat, egyáltalán nem mondtam olyat, hogy román vagyok, mindössze arról volt szó abban a riportban, hogy értem a román nyelvet, viszont nem beszélem.</p>

Soha sem tagadtam, hogy erdélyi magyar vagyok, s azt is nagyon sokszor hangsúlyoztam, hogy mindig büszkeséggel tölt el, amikor magamra ölthetem a címeres mezt – mondta felháborodottsággal a hangjában Szűcs Gabriella, akit a Napló azért keresett meg, mert a napokban megjelent egy cikk a handball.hu internetes oldalon, ami óriási botrányt kavart kézilabdás berkekben.

A cikk szerint Szűcs Gabriella, a Debrecenből a román Valceába szerződött magyar válogatott kézilabdázó a Gazeta Sporturilor munkatársának azt nyilatkozta, hogy „Félig-meddig román vagyok”.

Több sem kellett a magyar fórumozóknak, az egykori lokista közönségkedvenc kapott hideget-meleget a hozzászólások során, bár sokan nem hitték el, hogy a kiváló átlövő ilyet mondott volna.

– Természetesen hozzám is eljutottak a hírek, és nagyon fáj, hogy sokan elhitték azt, ami megjelent abban a bizonyos cikkben s még azok is rám támadtak, akik személyesen ismernek, mégis ezt feltételezték rólam.

Tiszta a lelkiismeretem, éppen ezért nem akarok ezzel a témával tovább foglalkozni, sokkal fontosabb számomra, hogy minél sikeresebben beépüljek az új csapatomba.

Boros Norbert

 

  • Igazi csapatot ígérnek
  • Peking utáv a Valcea jön
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!