haon-sportoldal

2008.05.07. 06:54

Loki: fókuszban a gólszerzés

<p>A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a bajnokságban az aranyéremért csatázik, a Magyar Kupában finálét játszik, míg a Ligakupában a tavaszi sorozat döntőjét vívja: ma, szerdán ez utóbbi versenysorozat van soron, ebben kell bizonyítani.<dia width="900" height="700" alt="DVSC-TEVA edzése 2008.05.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_TEVA_edz_se_2008_05_06_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="DVSC-TEVA edzése 2008.05.06." /></a></dia> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/loki-edzes.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A><BR /></p>

A Ligakupa-finálé első meccsén, Győrben a hazai gárda 2–0-ra nyert, így a ma 18 órakor kezdődő debreceni találkozón (élő tudósítás a www.haon.hu internetes portálon és a Sport 1-en) a Lokinak mindenképpen gólokat kell rúgnia ahhoz, hogy megnyerje a sorozatot és „nagydöntőt” játszhasson az őszi győztes Fehérvárral.

Nincs könnyű helyzetben tehát a piros-fehér alakulat, a Herczeg András vezette szakmai stáb éppen ezért olyan csapatot akar pályára küldeni, amely képes lehet megoldani a nehéz feladatot.

A klubmenedzser készséggel nyilatkozott erről a Naplónak.

– Próbálunk úgy felállni a szerdai meccsen, hogy friss és erős gárdát alkossunk. Le akarjuk győzni a Győrt, ebben a szellemben állítjuk össze a csapatot.

A helyzetünk nem túl jó, hiszen idegenben nem tudtunk gólt rúgni, így itthon három találatot kell elérnünk, természetesen úgy, hogy egyet sem kapunk.

Ezzel együtt a játékosok képesek lehetnek erre, hiszen eddig is minden mérkőzésen tisztességesen, akarattal tették a dolgukat, s ez szerdán sem lesz másképp. Kimegyünk a pályára, és csináljuk, amit kell! – mondta Herczeg András, aki a várható kezdőtizenegy névsorát is megosztotta az olvasókkal.

A Loki valószínűleg a CsernyánszkiBernáth, Szűcs (Szatmári), Bíró, Takács – Huszák, Demjén, Sztojkov, Szakály – Rudolf, Kouemaha összeállításban kezd, s a kispadra is jelentős erőket csoportosít, Dombi, Czvitkovics, Kerekes és Bogdanovics várhat majd bevetésre.

Rossz hír viszont, hogy a csapatkapitány Sándor Tamás térde ismét bedagadt, s hiába volt az injekció-kúra, valószínűleg meg kell műteni.

A játékmesterre így nem számíthat Herczeg András együttese, számít viszont a drukkerek hathatós támogatására: a bérletesek ingyen tekinthetik meg a találkozót, míg a B-középbe 500 forintért, a többi szektorba 700 forintért vásárolhatnak jegyet a szurkolók.

Akik remélhetőleg a meccs után azt mondják majd: ezért megérte kijönni a stadionba...

Korábbi Loki képsorok:  DVSC-TEVA:REAC 2008.05.03.  DVSC-TEVA - Nyírség-Spartacus FC mérkőzés 2008.04.19.  DVSC-TEVA-Siófok 2008.04.16.  DVSC-TEVA - Integrál DAC 2008.04.08.  DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 2008.04.05. 

  • Kedden a padban, holnap a pályán kell bizonyítania Huszáknak  
  • Loki: Reszkess, MTK!  
  • A Loki és a REAC összecsapása  
  • Gyõr-DVSC-TEVA Ligakupa döntõ elsõ mérkõzés
  • Kiharcolták, ezért újra bizonyíthatnak  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!