haon-sportoldal

2008.04.15. 15:28

Eddig sem okoztak csalódást

<p>A döntőbe jutásért csatáznak a csapatok a Ligakupa tavaszi sorozatában, az egyik ágon a DVSC-TEVA alakulata a Siófokkal méri össze erejét.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/labdarugas/cn/haon-news-hbn_01-20080415-040151"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Ligakupa, 2007-2008, tavasz [.pdf - 81KB]</B></A></p>

A továbbjutásról két mérkőzés dönt, a felek első összecsapását szerdán 18 órától Debrecenben az Oláh Gábor utcai stadionban rendezik. A találkozót a Hajdú Online (www.haon.hu ) élőben közvetíti.

Előnyt kiharcolni

– Mint átalában a kupameccsek előtt, most is sok dolgot kell figyelembe vennünk az összeállítást illetően: elsősorban azt, kik tudják vállalni a játékot, illetve azt, hogy pár nap múlva fontos bajnoki rangadót vívunk.

A keretünkből a jelenlegi állapot szerint nem léphet pályára sérülés, illetve betegség miatt Sándor Tamás, Dombi Tibor, Leandro, Rezes László, Dragan Vukmir, Faggyas Milán és Komlósi Ádám – nyilatkozta a Naplónak Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere.

– Ennek tükrében a Siófok ellen a kupákban már megszokott vegyes csapattal lépünk pályára, azaz a fiatalok és a rutinos játékosok egyaránt alkotják majd a gárdát.

Ez a formáció eddig is remekül megállta a helyét, remélem most sem okoznak csalódást, hiszen jó lenne előnnyel utazni a siófoki visszavágóra.
Herczeg András a következő összeállításban tervezi pályára küldeni csapatát: Balogh – Nagy Z., Szűcs, Szatmári, Fodor – Nagy R., Demjén, Varga, Szakály – Bogdanovics, Chigou.

Sansz a bizonyításra

A Loki kezdőcsapatában helyet kap Nagy Róbert is, akit hajt a bizonyítási vágy. – Nagyon kiélezett meccset várok, mert a Siófok a bajnokságban már nem nagyon tud előrébb lépni, ezért a Ligakupában próbál maradandót alkotni.

Talán a nemzetközi szereplést is megcélozzák, emiatt szerintem a legerősebb összeállításban lépnek majd pályára, nekünk fiataloknak viszont be kell bizonyítani, hogy itt a helyünk az első keretben – mondta a Loki saját nevelésű fiatal tehetsége a klub honlapjának.

– Természetesen minden meccsre, így az NB III-asra is teljes erőbedobással készülünk, de egy Ligakupa-találkozót mégis csak másképpen várunk. A színvonal nagyobb, erősebb csapatok ellen futballozhatunk, gyorsabb a játék és nagyobb a küzdelem. Emellett több néző előtt játszhatunk, ami feldob minket, és a játék is jobban megy, ha van biztatás.

Bérleteseknek ingyen

A Loki–Siófok Ligakupa elődöntőt a bérletesek ingyen tekinthetik meg, míg az állandó belépővel nem rendelkezők kedvezményes árakon (B-középbe 500,- Ft-os, míg a többi szektorba 700,- Ft-os) válthatják meg a tiketteket.

Jegyeket elővételben a szokott helyeken, a Tesco áruházban, a Debrecen Plazában és a Malompark Bevásárlóközpontban, valamint a stadion pénztárainál lehet megvásárolni.

  • Kameruni csatárt igazolt a Loki
  • Győzelem imponáló magabiztossággal
  •  Video
  • Vasas-DVSC 0-3
  • Aco Sztojkov Kínában
  • Bogdanovics: „Magamra voltam dühös”
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!