haon-sportoldal

2008.04.11. 14:26

Debreceni salakos nyitány

<p>Az idény első hivatalos debreceni salakmotoroversenyét rendezik szombaton 13.30-tól a Gázvezeték utcai stadionban, ahol a honi utánpótlás bajnokság második viadalán csapnak össze a résztvevők.</p>

A derbi teljes mértékben közönségbarát, ugyanis az érdeklődők ingyen tekinthetik meg a versenyt. A megmérettetésen óriási küzdelem várható, hiszen a nyitóforduló győztese, a Hajdú Speedway Club versenyzője, Szilágyi Tamás hazai pályán mindenképpen bizonyítani szeretné, hogy nem csupán a véletlen műve volt a gyulai diadal, de természetesen többen is a debreceni motoros babérjaira törnek.

A viadal érdekessége, hogy starthoz áll a Simon&Wolf SC vaspapucsosa, Tabaka József is, ám az ő eredménye nem számít bele a junior pontvadászatba.

A bajnokság állása:
1. Szilágyi Tamás (Hajdú Speedway Club) 21 pont, 2. Molnár Attila (Speedway Miskolc) 18, 3. Kotta Kis Patrik (Speedway Miskolc) 16, 4. Benkő Roland (Gyulai Speedway Club) 14, 5. Lőrincz Attila (Speedway Miskolc) 12, 6. Nagy Zsolt (Hajdú Speedway Club) 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!