haon-sportoldal

2008.04.10. 09:55

Az angyalföldi küldetés - újra pályán a Loki

<p>Nincs idő a pihenésre, a DVSC-TEVA labdarúgócsapata újabb mérkőzés előtt áll, a Loki a Soproni Liga 23. fordulójában a Vasas vendégeként lép pályára pénteken 19 órától.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/labdarugas/cn/haon-news-hbn_01-20080410-043831"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Labdarúgó NB I., az eddigi 22 forduló eredményei [.pdf - 45KB]</B></A></p>

A bajnoki összecsapást a Hajdú Online (www.haon.hu) és a Duna Televízió élőben közvetíti. A találkozó előtt a debreceni bajnokcsapat 42 ponttal a 4. helyet foglalja el a tabellán, míg az angyalföldi egylet eddig 26 egységet gyűjtött, ami a 10. pozíció megszerzéséhez elegendő.

Köztudomású, a Loki – egyedüliként a magyar mezőnyben – valamennyi versenysorozatban érdekelt, azaz a debreceniek kerete élvonalbeli bajnoki, Magyar Kupa, Ligakupa és NB III-as bajnoki meccsen is pályára lép hétről hétre, így mindig központi kérdés, hogy az adott mérkőzésen kikre számíthat a szakmai stáb.

Jó meccs lehet belőle
Sándor Tamás a Honvéd elleni bajnokin begyűjtötte harmadik sárga lapját, így eltiltás vár rá szombaton, de ha nem így lenne, akkor sem tudna játszani a csapatkapitány, ugyanis térdsérülés miatt az egész héten nem tudott edzeni.

Tobén kívül biztosan nem számíthatok a pénteki összecsapáson a boka- és térdsérüléssel bajlódó Dombi Tiborra, az agyarázkódás miatt kényszerpihenőn lévő Bernáth Csabára, a térdével szenvedő Dragan Vukmirra és Faggyas Milánra, illetve Csernyánszki Norbertre, aki rehabilitációs munkát végez.

Annak ellenére, hogy Kerekes Zsombor egész héten combsérüléssel bajlódott, remélem, a csatárunk tudja vállalni a szereplést a Vasas ellen – sorolta a maródiak listáját Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere.

– Természetesen feltérképeztük Mészölgy Géza csapatát, s a legutóbbi, gólgazdag Diósgyőr elleni találkozójukból kiindulva nagyon figyelnünk kell, hiszen a piros-kékek öt gólt rúgtak idegenben.

A Vasas az utóbbi időkben bátran felvállalja a nyílt támadójátékot, így várhatóan ellenünk sem tesznek másként, s mivel mi sem védekezni megyünk a Fáy utcába, így egy jó meccs kerekedhet ki az összecsapásból.

Az angyalföldieknél vannak igazi egyéniségek, akik akár egyedül is képesek eldönteni a találkozókat, gondolok itt főként Lázokra, Sowunmira, Kincsesre és Némethre, rájuk külön fel kell készülnünk.

Biztos vagyok benne, hogy kemény találkozó vár ránk s az dönthet majd, melyik gárda tudja rákényszeríteni az akaratát a másikra. Nem kérdés, győzni megyünk a Vasashoz – mondta határozottan a Loki mestere.

Aco Sztojkov Kínában Kína egyik legismertebb, legeredményesebb csapata, a Dalian Shide együttesében folytathatja pályafutását Aco Sztojkov, a DVSC-TEVA csatára.

Bogdanovics: „Magamra voltam dühös”

A DVSC-TEVA csapata a debreceni Magyar Kupa visszavágón „kivégezte” az NB II-ben szereplő Integrál-DAC csapatát, hiszen 6–0 arányban nyertek a hazaiak, és így összesítésben 10–1-gyel jutottak a Magyar Kupa döntőjébe.  

Húszpercnyi igazi Loki-fieszta A DVSC-TEVA összesítésben 10-1-gyel intézte el a DAC-ot és jutott a döntőbe.  

Leandro előre megmondta Küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be a fontos 3 pontot a Loki a rangadón.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!