erőt ad

2019.05.07. 10:31

A motivációs káposzta titka

Dzsudzsák Balázs édesanyja, Kósa Ildikó küldeményétől megtáltosodott a válogatott.

Fotó: nso.hu/Török Attila

Terjedelmes interjút közölt a napokban a Nemzeti Sport a DVSC korábbi játékosának, Dzsudzsák Balázsnak az édesanyjával, Kósa Ildikóval, akit Nyírlugoson látogattak meg. Sok mindenről szó esett a beszélgetés során, amelyből most csak egy részletet ragadunk ki – a motivációs káposzta történetét.

„Kétszázötven darabot küldtünk Telkibe, a barátaink szállították le a küldeményt. Már tudjuk a menetrendet, mivel vasárnap rendezték a horvátok elleni meccset, akkor szombaton már nem lehet ilyesmivel zavarni, péntek estére érkezett meg a töltött káposzta az edzőközpontba. Nem nagy darabok ezek, mint a Hajdúságban, ahol nem kapsz levegőt már akkor sem, ha csak ránézel, a miénknek éppen az a lényege, hogy kicsi, hamm, bekapsz egyet gyorsan. Igazi nyírlugosi kenyérrel, tejföllel. Balázska mondogatja, »Anya, hidd már el, kenyér és tejföl van Budapesten, Telkiben is…«, de engem nem érdekel, az az igazi, amit innen küldünk, abban bízom. Állítólag ízlett mindenkinek, és tessék: győztek is a fiúk!” – mesélte Kósa Ildikó.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!