HAON - Sport - DVSC

2018.06.17. 13:32

Bódi visszatért, Sós megy?

Debrecen - Bódi Ádám három évre írt alá, ugyanakkor a támadó játékost, Sós Bencét állítólag a Videoton kerülgeti.

Debrecen - Bódi Ádám három évre írt alá, ugyanakkor a támadó játékost, Sós Bencét állítólag a Videoton kerülgeti.

Bódi Ádám tavaly augusztusban a Videoton együttesétől egy évre érkezett kölcsönbe a DVSC-hez - írja a klub hivatalos honlapja. A szezon végeztével a két klub megállapodott egymással, melynek értelmében a középpályás visszaigazol Debrecenbe. A 27 esztendős játékos hároméves szerződést kötött a DVSC-vel, vagyis visszatért korábbi sikerei helyszínére.

Bódi Debrecenben nevelkedett, és miután végigjárta a Loki korosztályos csapatait, az NB II-es kerethez került, majd 2010. május 4-én, a jelenlegi edző, Herczeg András kezei alatt már az NB I-ben játszott, a Vasas ellen debütált. Számára a 2010/2011-es idény jelentette az igazi áttörést, hivatalosan is az első keret tagja lett.

Az egyszeres válogatott labdarúgó huzamosabb jó teljesítményére a Videoton is felfigyelt, és 2016. május 31-én leigazolta a hajdúságiaktól. A fehérváriaknál azonban ritkán kapott lehetőséget, így egy évvel később visszatért Debrecenbe, akkor még kölcsönbe, mostantól azonban ismét a DVSC játékosa.

Bódi az elmúlt egy esztendőben alapembernek számított a Lokiban, nyilván ezért is ragaszkodott hozzá a cívis klub, hogy ismét DVSC-játékos legyen. Ráadásul a futballista is remekül érzi magát Debrecenben, vagyis az érdekek találkoztak.

Szintén a Lokival és a Videotonnal kapcsolatos hír, hogy sajtóinformációk szerint a székesfehérváriak nagyon közel vannak Sós Bence leigazolásához. Az nso.hu úgy tudja, már csak órák kérdése, és a két vidéki klub megegyezik a szerződtetéséről.

Próbajáték után

Sós Hódmezővásárhelyen látta meg a napvilágot 1994. május 10-én. Tizenhét éves volt, amikor a cívisvárosba igazolt. Előtte a vásárhelyi NB III-as felnőtt csapatban bemutatkozott, ezzel párhuzamosan játszott az U17-es együttesben is, ahol ötvennégy találattal gólkirály lett. Ekkor figyelt fel rá a debreceni vezetőség.

Mint azt Sós már korábban elmondta, Herczeg András fedezte fel, és vetette fel neki, jöjjön Debrecenbe, és három nap próbajáték után leigazolta a Loki. A támadó mezőkövesdi próbajáték után tért vissza a DVSC-be 2017 nyarán.

A zuhanyhíradó szerint Varga Kevinnek is vannak kérői, ugyanakkor a lehetséges érkezők között tartják számon a jól értesültek a Balmazújváros csatárát, Bacsana Arabulit.

HBN


[related-post post_id="3892813"]

[related-post post_id="3886490"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!