HAON - Sport - DVSC

2016.08.07. 20:55

„Az ellenfél kapusa tízesre védett”

Debrecen, Mezőkövesd - <em>„Egy nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg”</em> - nyilatkozta Herczeg András, a Debreceni VSC megbízott vezetőedzője a Mezőkövesd Zsóry FC elleni idegenbeli 1-0-ás győzelmet követően, míg Pintér Attila, a hazaiak edzője szerint nem érdemeltek vereséget.

Debrecen, Mezőkövesd - „Egy nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg” - nyilatkozta Herczeg András, a Debreceni VSC megbízott vezetőedzője a Mezőkövesd Zsóry FC elleni idegenbeli 1-0-ás győzelmet követően, míg Pintér Attila, a hazaiak edzője szerint nem érdemeltek vereséget.

Pintér Attila (Mezőkövesd Zsóry FC): Gratulálok a Debrecennek, de ugyanúgy jár a gratuláció a saját játékosaimnak is. Mindent megtettünk a győzelemért, de az ellenfél kapusa tízesre védett. Azt gondolom, ilyen játékkal ki lehet kapni, de gyorsan hozzáteszem: nem érdemeltünk vereséget. A gól előtti szituációra nagyon kíváncsi vagyok, vissza fogom nézni, hogy történt-e szabálytalanság ezt megelőzően. Nagyon nehéz mit mondani, rendkívül sajnálom a játékosokat, mert amit kértem tőlük azt visszaadták. A labdarúgást azonban gólra játsszák, csupán ebből a szempontból maradtunk alul.

Herczeg András (Debreceni VSC): Egy nagyon nehéz mérkőzést nyertünk meg egy pontos fejesgóllal, ezzel rendkívül értékes három pontot szereztünk. Kiegyenlített találkozón vagyunk túl, de a srácok fegyelmezetten végrehajtották a taktikát, ami ehhez a sikerhez vezetett. Szeretném megköszönni azt a két hetet, amit a csapattal együtt dolgozhattam. Nagy élmény volt számomra, kiváló sportembereket ismerhettem meg. Nagyon boldog vagyok, hogy az irányításom alatt mindkét találkozót győztesként zártuk.


A labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a DVSC együttesét fogadta vasárnap 18.00-tól Mezőkövesden. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a portálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!