HAON - Sport - DVSC

2008.04.02. 17:05

Integrál-DAC–Loki Magyar Kupa elődöntő élőben

<p>A Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a DVSC-TEVA az Integrál-DAC vendégeként Győrben lép pályára.</p>

90+3 perc: véget ért a mérkőzés. Integrál DAC-DVSC-TEVA 1-4.

A Debrecen teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is, főleg, hogy a hazaiaknak a második félidőben egyetlen veszélyes helyzetük sem volt. A jövő heti debreceni visszavágó csupán formalitás.

88. perc: az utóbbi percekben a DAC kétszer is jó helyről végezhetett el szabadrúgást, ám a lövések után mindkétszer elakadt a labda a debreceni védőkben. Továbbra sem tud veszélyes lenni a hazai gárda.

81. perc: megfogyatkozott a DAC: Fleischacker ütötte torkon Szűcsöt egy visszafutás alkalmával, a teljesen felesleges durvaságért kiállította a játékvezető.

76. perc: ismét debreceni találat! egy előreívelésre Deli rosszul mozdult ki, a labda helyett Szilágyit ütötte el, a játékvezető teljesen jogosan büntetőt ítélt. A 11-est Demjén magabiztosan értékesítette: a kapus balra vetődött, a labda pedig a kapu jobb oldalába csapódott. 1-4.

72. perc: Kouemaha számára is véget ért a meccs, Spitzmüller István váltotta a kameruni légióst. A Debrecen uralja a játékot, a hazaiak még a Loki 16-osáig sem jutnak el.

69. perc: Szűcs Lászlót Müller Zsolt váltotta a hazaiaknál. Érdekesség, hogy mindkét játékos debreceni nevelésű.

67. perc: Újfent Loki-gól! Kouemaha szerzett labdát az ellenfél kapujától 30 méterre, két remek csellel tisztára játszotta magát, egyedül tört kapura, majd a kifutó Deli fölött a kapu közepébe emelte a labdát. 1-3.

 65. perc: Herczeg András valószínűleg már a szombati, Honvéd elleni meccsre gondolt, amikor Rudolfot lehívta a pályáról és Szilágyi Pétert küldte be.

63. perc: az utóbbi percekben visszaesett a tempó, viszont Szakály 28 méterről remek lövést zúdított a kapu bal oldalába, de Deli szögletre mentett.

59. perc: cserélt Herczeg András is: Leandro jött le, helyette Szakály Péter mutatkozik be a DVSC-TEVA csapatában.

57. perc: Szentes Lázár lecserélte Bisoyét, helyette Töltösi a pályán.

53. perc: Leandro csavart középre, ám a berobbanó Rudolfot megelőzte Deli.

52. perc: elállt az eső, már a nap is kisütött, ám a pálya így is nagyon csúszós, több labdarúgót megviccelt már a pálya.

48. perc: újra vezet a Loki! Bisoye a 16-os vonaláról haza akarta gurítani a labdát a kapusának, amire lecsapott Rudolf és megelőzve Delit, a cerberus alatt a hálóba lőtte a labdát. Az állás 1-2.

47. perc: Rudolf Kouemahát ugratta ki, a kameruni csatár lefutotta védőjét, majd átemelte a labdát a kifutó kapus felett, ám a labda elgurult a kapu előtt46. perc: a szünetben egyik mester sem cserélt.

Az első félidő utolsó perceiben elkezdett esni az eső, ami kitartott a szünet utánra is, így elég csúszós pályán folytatták a küzdelmet a csapatok.

45+1 perc: véget ért az első félidő.

A játékrész első felében az történt a pályán, amit a Loki akart, Rudolf gólja mellett még számtalan lehetőség adódott a vendégek előtt.

 Ezt követően a semmiből egyenlített a DAC, ami lendületet adott a hazaiaknak, a Debrecent viszont megfogta. A játékrész hátralévő részében kiegyenlített játék folyt a pályán, bár a DVSC veszélyesebb támadásokat vezetett.

45. perc: 1 percet hosszabbított a játékvezető.

42. perc: az előző helyzetnél Kouemaha összefejelt a védővel, eddig a kispadnál ápolták. A pályán mezőnyjáték folyt az elmúlt percekben.

37. perc: Leandro ívelt előre egy szabadrúgást, Kouemaha magasra emelkedve elfejelte a labdát, ami a jobb alsó sarokba tartott, de Deli szögletre mentett

33. perc: annak ellenére, hogy az utóbbi percekben nem jegyezhettünk fel helyzetet, továbbra is jó iramú, lendületes a meccs.

29. Présinget távolról kísérletezett, de Balogh biztosan védett.

26. perc: lendületbe jöttek a hazaiak, akik rendre a Loki baloldalán tudnak a védelem mögé kerülni. Ismét egy jobboldali elfutás után veszélyeztetett a DAC, a középre adás után Nagy Zoltán mentett a kapu elől.

24. perc: a semmiből egyenlített a DAC. Egy jobboldali szabadrúgásra Balogh rosszul mozdult ki, elfejelték előle a labdát, ami Laki elé pattant s a csatár pár lépésről az üres kapuba fejelt. 1-1.

23. perc: ismét Leandro indított, Rudolf kissé kisodródott helyzetből lőtt jobbról, de Deli jól zárta a szöget.

22. perc: kényszerű csere a hazaiaknál: Szabadfi helyett Hegedűs a pályán.

21. perc: a gól után sem változott a játék képe, a hazaiak még a saját térfelükről is alig tudni kijönni.

19. perc: Leandro remekül indította Rudolfot, aki bal oldalról, védőval a nyakán jobb külsővel próbálta elcsavarni a labdát a kifutó kapus mellett, ám a labda elakadt Deliben.

16. perc: vezet a Loki! Egy védő fejéről Rudolf elé pattant a labda, a csatár levette a labdát, majd 12 méterről jobb lábbal elpasszolta a kifutó kapus mellett. 0-1.

15. perc: Kouemaha a jobb oldalról indulva kicselezte védőjét, befelé húzott, majd bal lábbal kapura lőtt. Deli vetődve hárította a lövést.

12. perc: Kouemaha az alapvonal mentén cselezte be magát a kapu előterébe, középre passzolt, de a védők kivágták a labdát a debreceni csatárok elől. Óriási ziccer volt!

9. perc: Leandro 27 méterről célozta meg a kaput, a középre tartó labdát Deli másodszorra tudta megfogni.

7. perc: gyors ellentámadás után Bali ívelt középre jobb oldalról, Balogh aláfutott a labdának, de a csatár feje fölött is elszállt a játékszer.

6. perc: baloldali szöglet után Kouemaha fejelhetett 7 méterre a kaputól, ám rosszul találta el a labdát.

4. perc:Kouemaha ugratta ki nagyszerű labdával Rudolfot, aki hosszan vette át a labdát, így odalett a lehetőség.

A csapatok a következő összeállításban kezdték a meccset:

Integrál-DAC: Deli - Pásztor, Szabadfi, Bisoye, Présinger - Csikós, Szűcs, Ludánszki, Fleischacker - Bali, Laki.
DVSC-TEVA: Balogh – Nagy Z., Máté, Szűcs, Fodor – Huszák, Demjén, Leandro, Rezes – Rudolf, Kouemaha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!