PR cikk

2020.05.20. 10:19

ALFÖLDI darálós wc: kedvező ár, kiváló minőség

Napjainkban egyre inkább elterjednek az innovatív megoldások, melyek között szerepel a háztartási szennyvíz átemelő, más néven darálós wc.

Fotó: Picasa

Mi az Alföldinél kizárólag minőségi készülékeket árulunk. Szigorú elvárásaink vannak önmagunkkal szemben és minden beszállítónktól elvárjuk a kiváló minőséget.

Csak megbízható, ellenőrzött forrásból származó készülékeket árulunk.

Évek alatt megismerve a különböző márkák gyártási kultúráját és a gyártók azon általános gyakorlatát, hogy az általuk nem gyártott berendezéseket mástól megvásárolva csak felcímkézik, mi arra törekedtünk, hogy megtaláljuk, kiválasszuk és megismerjük az eredeti gyártót. A később beigazolódott alapelvünk az volt, hogy egy direkt gyári kapcsolat mindig megbízhatóbb, rövidebb, olcsóbb és gyorsabb, mint bármilyen áttételes kerülőút.

Fentiek miatt az általunk forgalmazott termékeket különböző gyártók kínálatából válogattuk össze. Nevüket, székhelyüket nem kell elrejtenünk különböző referenciák, nevek és kódok mögé, ellenkezőleg, hozzásegítjük Önöket, hogy megismerhessék, és megítélhessék ezeket, termékeikhez a legrövidebb úton hozzájussanak. A termékportfólió kialakításakor a minőség mellett a kimagasló ár/érték arány és a terméktámogatás is meghatározó szempont volt.

Ma a megrendelőink többsége számára tudunk komplett, jóváhagyott és elfogadott gyártmányspektrumot kínálni és szervizelni. Beszállítóinkkal a hosszú évekre visszatekintő együttműködés során stabil kapcsolatokat alakítottunk ki, melyek Megrendelőink számára biztosítják a gyártók megfelelő képviseletét. Természetesen a feltöltött és elérhető termékek listája sem teljes, sok esetben csak jeleztük, hogy a gyártmányt forgalmazzuk.

Sok-sok olyan gyártmány létezik, ahol az Ön forgalmazója helyett, vagy annál kedvezőbb feltételekkel adunk terméktámogatást.

Az ALFÖLDI darálós wc termékek nagyon kedvező áron és kiváló minőségben vásárolhatóak meg. Amennyiben szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden további hasznos információt megtalálhat ezzel kapcsolatban. A választékunk igen széles körül, melyben garantáltan mindenki megtalálhatja az igényének legjobban megfelelő megoldásokat. Amennyiben úgy érzi, hogy egy ilyen komoly döntés meghozásához nem rendelkezik kellő információval, akkor keressen meg bennünket és kérje ki a magasan szakképzett munkatársaink véleményét.

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!