HAON - PR cikk

2019.03.28. 13:37

Hogyan használjuk a lapszintezőt?

<strong>Akár szakemberként, akár kedvtelésből, de magas színvonalon vagyunk képesek burkolni, a sík felület lerakására törekszünk, hiszen az a tökéletes. Manapság nagyméretű és élvágott lapokkal dolgozni kihívás, hiszen ha nincs megfelelő eszközünk, nem lesz sík a felület.</strong>

Akár szakemberként, akár kedvtelésből, de magas színvonalon vagyunk képesek burkolni, a sík felület lerakására törekszünk, hiszen az a tökéletes. Manapság nagyméretű és élvágott lapokkal dolgozni kihívás, hiszen ha nincs megfelelő eszközünk, nem lesz sík a felület.

A burkolólap szintező rendszer használatával azonban tökéletesen sík, esztétikailag is kiváló felületet fogunk kapni. Az Otthonkomfort96 Kft. kínálatában megtalálják az ország legszélesebb, legkedvezőbb áraival rendelkező lapszintező rendszereket.

Mi a lapszintező rendszer?

A lap és burkolatszintező egy olyan segédeszköz a burkoló szakemberek számára, amely segítséget ad a burkolatok egymáshoz való illesztéséhez, hogy azok tökéletes, sík felülettel illeszkedjenek egymáshoz.

A nagyobb méretű lapokat könnyebben, szebben és gyorsabban lehet elhelyezni, mert a szintbeli különböző hibákat a lapszintező rendszer segítségével könnyebben kiigazíthatjuk a megfelelő síkba.

Milyen típusú lapszintező rendszert használjunk?

A burkolandó felület, a burkolólapok mérete nagyban befolyásolja, hogy milyen lapszintező fajtát válasszunk ki a munkánk során. Amennyiben mégis le kéne tennünk a voksunkat valamelyik típus mellett, akkor is csak azt mondhatjuk, hogy minden embernek más és más a kényelmes. Elkezdünk dolgozni az egyik lapszintező típussal, kényelmes lesz, amint megszokjuk a használatát, gyorsabban tudunk vele dolgozni.

A nagyméretű lapokhoz azonban az ÉKES típusokat javasoljuk. Korábbi tapasztalatokra építve tudjuk azt mondani, hogy ez a típus bevált, és jobban alkalmazható a nagyméretű lapokhoz. A lapok oldalához felhasznált lapszintezők darabszáma annak függvényében fog megváltozni, hogy mekkora a burkolólap mérete. Természetesen, ha nincs korábbi tapasztalatuk a termékkel, úgy segítségükre lehet a feltüntetett ajánlott darabszám is, ami segíthet abban, hogy még tökéletesebb sík felületet tudjunk lerakni. A burkolásnál a lapszintezők elhelyezésével tudunk ügyeskedni, ezáltal lehet spórolni a darabszámmal. Ha kezdőként ismerkedünk a lapszintező rendszerrel, akkor viszont vegyük figyelembe a burkoló munkához ajánlott darabszámot.

Az ÉKES lapszintező típusok kompatibilitásáról

Egyik nagyon fontos tény, amivel jó, ha tisztában vagyunk, hogy az ÉKES lapszintező típusok nagyon sok esetben kompatibilisek egymással. Ezt azért fontos tudni, mert ez a legjobban felhasználható termék, így olyan csomagot tudunk összeállítani, amelynek a legkedvezőbb az ár-érték aránya.

Ne essünk kétségbe, ha a webshop kínálatában épp nem lehet kapni azt a lapszintező rendszert, amit korábban használtunk. Kis utánaolvasást követően rátalálhatunk a tökéletes helyettesére, de amennyiben mégis elakadunk, érdemes sigma-csempevago.hu munkatársai örömmel segítenek.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!