HAON - PR cikk

2018.12.20. 13:31

Elbűvölő belföldi szállások és hotelek a hegyekben

<b>Igazi téli kikapcsolódásra vágyóknak készült ez a lista. Télen nincs is szebb látvány annál, mikor a hegyekben élvezhetjük a hóesést. Ilyenkor legjobb egy kandalló előtt melegedni, egy bögre forró teát kortyolgatni, esetleg gőzölgő jacuzziban vagy forró finn szaunában üldögélni és gyönyörködni a havas tájban.</b>

Igazi téli kikapcsolódásra vágyóknak készült ez a lista. Télen nincs is szebb látvány annál, mikor a hegyekben élvezhetjük a hóesést. Ilyenkor legjobb egy kandalló előtt melegedni, egy bögre forró teát kortyolgatni, esetleg gőzölgő jacuzziban vagy forró finn szaunában üldögélni és gyönyörködni a havas tájban.

Hazánk változatos domborzatának köszönhetően sok-sok hegységben találhatunk 3-4-5 csillagos wellness szállodákat. Összegyűjtöttük hazánk legszebb hegyvidéki wellness hoteljeit és vendégházait, ahová érdemes ellátogatni.

Hotelek a Zempléni-hegységben

Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

Az újhutai völgybe érkező vendégeket impozáns látvány fogadja a korabeli stíluselemeket megőrző kastélyszállót megpillantva. Az idillikus környezetet a gondozott park, a halastó, a környező erdők és a csörgedező patak teszik vonzóvá.

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***

A "Kőkapu" szó hallatán minden embernek a sziklaszirten magasodó Vadászkastély, mint "Zemplén gyöngyszeme" jut eszébe, amelyben jelenleg 5 db igényesen berendezett lakosztály található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a horgász- és csónakázó tóra. A Kőkapu Vadászkastély és Hotel szálláskínálatát a Rönkházak az Apartmanok épületei teszik teljessé, melyeknek köszönhetően valóban minden korosztály számára egyaránt kínáljuk a hegyvidéki pihenés semmihez sem hasonlítható élményét.

Hotelek a Visegrádi-hegységben

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

151 db kétágyas, kényelmes szobája, illetve lakosztálya kellemes kikapcsolódást biztosít. A szobákból kilátás nyílik az erdőre, a Fellegvárra, az étterem a Dunakanyarra nyíló fenséges panorámával, az évszaknak megfelelő változatos menükínálattal várja kedves vendégeit.

Hotel Visegrád ****

A szálloda a város központjában, mégis csendes környezetben várja vendégeit. Szobái többsége mind franciaágyas, mind különágyas elhelyezést is lehetővé tesz, részben a visegrádi Fellegvárra, valamint Dunára nyíló panorámával.

Hotel Honti Visegrád ****

A családias szálloda a település központjában, csendes, romantikus környezetben fekszik. A Hotel Honti 23 minden igényt kielégítő, kényelmes szobával várja vendégeit, melyeket 2017 novemberében teljes körűen felújítottak. A szobák ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra, a Fellegvárra, Salamon-toronyra, valamint a körülölelő Visegrádi- és Börzsöny-hegységre.

Hotelek a Mátrában

Hunguest Grandhotel Galya Galyatető ****

A Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit Magyarország 4 csillagos magaslati szállodája, a Hunguest Grandhotel Galya****, a 4 évszak élményszállodája.

Hotel Narád & Park Mátraszentimre****

A négycsillagos Hotel Narád & Park 810 m-es magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el. Mátraszentimre központjától 50 m-re található.

Hotelek a Bükkben

Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****

A Palotaszálló a gyógyhatású klímájáról ismert üdülőhelyen, Lillafüreden található, a Bükk hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben áll. A Szinva-patak völgyére és a Hámori-tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a közvetlen közelében csobogó Szinva-patak vízesésének moraja.

Hotel Experience Élmény és Wellness Szálloda Dédestapolcsány ***

A Dédestapolcsányi Hotel Experience Wellness és Konferencia Élményhotel a Bükk hegység lábánál, a Lillafüred, Eger, Aggtelek települések által alkotott háromszög közepén, a bánkúti sícentrumtól 16 km-re helyezkedik el.

Szálláshelyek a Börzsönyben

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag****

Édes Otthon Vendégház Nagybörzsöny

Patakház Nagybörzsöny

Tornácos Vendégház Szokolya

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!