HAON - PR cikk

2016.12.19. 14:18

DEMJÉN 70! és épp itt és épp akkor!

Mindannyiunk népszerű Rózsija, az ország talán legnagyobb slágergyárosa már október óta járja az országot „hetvenkedő” koncert turnéjával, de csak egyetlen város mondhatja majd el magáról, hogy igazi részese a születésnapjának.

Mindannyiunk népszerű Rózsija, az ország talán legnagyobb slágergyárosa már október óta járja az országot „hetvenkedő” koncert turnéjával, de csak egyetlen város mondhatja majd el magáról, hogy igazi részese a születésnapjának.

EZ A VÁROS DEBRECEN!!!

Igen, Rózsi december 21.-én tölti a hetvenet és köztünk debreceniek között!

Hozzátesszük: nem véletlenül.

Egyfajta viszontajándék és gesztus ez a részéről egyrészt nekünk a koncertet szervezőinek, akik 5 éve Veszprémben tettük ugyanezen napon felejthetetlenné a 65.-et, másrészt az ország számára legjobbjának tartott rajongótáborának. Mert mi más vezethette volna, hogy a nyári szabadtéri színpadi koncertje után pár hónappal újra  Debrecenbe jöjjön? Akkor „csak” koncertezni, most pedig egy feledhetetlen ünnepi bulira, ahol lehet önfeledten  tombolni, lehet táncolni – hangosan énekelni, lehet összebújva a kedvessel nosztalgiázni, Uram’ bocsá csókolózni, lehet vonatozni, inni és legfőképp ünnepelni Rózsit – a megismételhetetlen életművet.

A műsor természetesen már nem a nyári, hanem a Bp.-i ünnepi koncerté, amolyan előpremierként…

Mi, a koncert szervezői bízunk abban, hogy az ünnepelt ezt most nem olvassa tovább, így tudatjuk mindenkivel, aki még nem tudná, hogy meglepetés vendégként legjobb barátját, Charlie-t hívtuk meg. Persze lesz még más is, ami a szülinapok elengedhetetlen kelléke, de a legtöbbet mégis a közönség teheti hozzá a maga szeretetével!

Tegyük hát emlékezetessé ezt a napot Rózsinak!

LEGYEN EZ AZ Ő NAGY NAPJA!

Te mit adnál neki ajándékba?

 

Az eseményről bővebb információ itt található.

Jegyek válthatók: gag.jegy.hu, Hajdú-Bihari Napló szerkesztősége, Fórum Bevásárlóközpont Camel márkaboltja és a koncert előtt a helyszínen.

 

Psszt: Azért aki ezt megosztja, azok közül 5-en a párjukkal együtt kóstolhatnak bele a szülinapi tortába a zártkörű back stage bulin.

Sorsolás december 20.-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!