HAON - PR cikk

2013.12.30. 11:18

Egyszerűen nagyszerűt szilveszterre

Az ünnepi főzéskor mindenkinek jól jön egy kis segítség, ha készülődésről van szó. Tradicionális ételeink mellé érdemes becsempészni egy-egy kulináris különlegességet a szilveszteri menüsorba. A megérdemelten megunt kaszinótojással és pár aszpikba dermedt, bánatos sonkatekerccsel azonban nem szabad azonosítani a mai hidegkonyhát.

Az ünnepi főzéskor mindenkinek jól jön egy kis segítség, ha készülődésről van szó. Tradicionális ételeink mellé érdemes becsempészni egy-egy kulináris különlegességet a szilveszteri menüsorba. A megérdemelten megunt kaszinótojással és pár aszpikba dermedt, bánatos sonkatekerccsel azonban nem szabad azonosítani a mai hidegkonyhát. A világ országainak konyháját ma már egy csapásra a tányérra lehet varázsolni egy szép hidegtál formájában és akár előétel, akár főételként emlékezetes színfoltja lehet baráti, családi összejöveteleknek.

A gasztronómiai különlegességek azonban nemcsak az asztalon, hanem ajándékként is biztos sikert jelentenek. Egy ilyen ételkülönlegességekből összeállított ajándékcsomaggal kortól és nemtől függetlenül bárkinek lehet örömet okozni. A kézműves finomságok, mint például lekvárok, fűszerek, ecetek, olajok mellett dekoratív spanyol, olasz sonkakülönlegességek és bio mangalica termékek is jól mutatnak egy ajándékkosárban, vagy díszcsomagolásban.

Segítséget nyújt ebben például Debrecen első delikátesz boltja, a Húsmanufaktúra. Itt személyre szabottan állítható össze egy hidegtál, vagy egy szép ajándékcsomag is.

(www.husmanufaktura.hu vagy az üzlet Debrecenben a Simonffy utca 2/a alatt)

 

 

 

 

 

 

 

.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!