HAON lakóhelyem

2018.08.21. 11:26

Hajdúszoboszlói rendőr lett a legerősebb

Hajdúszoboszló – Tizenkettedik alkalommal rendezték meg „az ország legerősebb rendőre” bajnokságot augusztus 17-én, Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszló – Tizenkettedik alkalommal rendezték meg „az ország legerősebb rendőre” bajnokságot augusztus 17-én, Hajdúszoboszlón.

Magyarország számos pontjából érkeztek hivatásosak, hogy négy kategóriában is összemérjék kimagasló erejüket. Ilyen volt az „állva nyomás, párban” (100 kg); „lengősúly-cipelés” (280-320 kg); „kőgolyó- és hordópakolás és gumicipelés”, valamint az „autófelhúzás keretben” feladatok.

A hazai versenyzők mellett a rendezvényen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Baranya Megyei Rendőr–főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek – olvasható a police.hu-n.

GYT


Eredmények:

I. Lukács Krisztián főtörzszászlós, Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság

II. Somogyi Dávid őrmester, Püspökladányi Rendőrkapitányság

III. Ambrus Balázs törzsőrmester, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A díjakat dr. Gali Sándor ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vezetője adta át a nyerteseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!