Campus Fesztivál 2021

2021.07.22. 19:18

Mérföldkőhöz ért el Ráskó Eszter karrierje

Első, önálló estjének felvételére készül Ráskó Eszter.

Rászkó Eszter a Campus 1. napján

Fotó: Napló-archív

Intim volt az elmúlt időszak a Dumaszínház humoristája számára: kétéves kislányával töltötte a bezárt hétköznapokat. Azt mondja, személyiségét viszontlátja benne. – Nagyon szeret társaságban lenni, szórakozni, kacarászni. Szeretném, ha neki rövidebb utat kellene bejárnia addig, amíg rájön arra, hogy mi az, ami róla szól és mi az, ami másokról. Egyébként akármit is örököl tőlünk, csak azt kívánjuk neki, érezze jól magát a világban – mondta.

A járványhelyzetről megjegyezte, az információ- és élményigény kielégítése volt nehéz számára. Szerinte a párkapcsolatokban is okozhatott problémát az, hogy nem volt lehetőség a megújulásra. A korlátozások enyhítése után azonban megtelt a humorista naptára. – Mostanra kezd visszaállni a megszokott rend, most már vannak telt házas estek. Szerencsére egyébként mi nem álltunk le akkor sem, amikor nem találkozhattunk a közönséggel személyesen, online formában jelen voltunk. Ez a kompromisszumok időszaka volt – mondta, hozzátéve, jelenleg tévéfelvételre készül: szeptemberben rögzítik az első önálló estjét.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!