Gazdaság

2018.11.22. 15:48

Változik a Debreceni Vagyonkezelő vezetése

Debrecen - Gere Miklós vezérigazgató helyére valószínűleg Kocsik-Marossy Virág kerül.

Debrecen - Gere Miklós vezérigazgató helyére valószínűleg Kocsik-Marossy Virág kerül.

Távozik Gere Miklós vezérigazgató a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. (DV Zrt.) vezérigazgatói posztjáról az idei év végével - közölte a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke. Kifejtette: Gere Miklós döntését elsősorban az motiválta, hogy a jövőben inkább saját üzleti tevékenységével kíván foglalkozni. Jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését Papp László polgármester tudomásul vette, és elfogadásra javasolja a város közgyűlésének.

Mészáros József arról is beszámolt, hogy a DV Zrt.-hez tartozó tagvállalatok Gere Miklós vezérigazgatósága alatt jó és stabil teljesítményt nyújtottak. A nemrégiben elfogadott első félévi jelentés szerint minden tagvállalat terven felüli eredményt ért el, a vagyonkezelő holding féléves adózás előtti eredménye is lényegesen magasabb a tervezettnél.

Papp László polgármester azt javasolja majd a legközelebb 29-én ülésező közgyűlésnek, hogy Gere Miklós helyére Kocsik-Marossy Virágot válasszák meg. Kocsik-Marossy Virág nemzetközi szolgáltató központokban szerzett vezetői tapasztalatot operációs- és stratégiai menedzsment területeken. Az amerikai tulajdonban lévő YGOMI Europe operációs vezetőjeként részese volt a BMW 7-es szériájához tartozó ügyfélszolgálati csoport kialakításának Debrecenben, majd a teljes ügyfélszolgálati részleg vezetője lett. 2011-ben csatlakozott a British Telecomhoz, ahol 2017 márciusában stratégiai programigazgatónak nevezték ki. Elsődleges feladata a debreceni és a budapesti központok átalakítása és összehangolása volt. Irányítása alatt a BT Magyarország második legnagyobb szolgáltató központja lett és egyben elismert munkáltatóvá vált Debrecenben és Budapesten - olvasható a közleményben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!