Gazdaság

2018.09.06. 08:48

Oktatás, szakképzés és ezek összefüggései

Debrecen - Debrecen városa ad otthont szeptember 6. és 8. között az 56. Közgazdász-vándorgyűlésnek.

Debrecen - Debrecen városa ad otthont szeptember 6. és 8. között az 56. Közgazdász-vándorgyűlésnek.

A szervező Magyar Közgazdasági Társaság éves szinten mintegy 80–100 szakmai rendezvénye közül zászlóshajóként emelkedik ki a közgazdász-vándorgyűlés, amelyre idén a tavalyinál is több résztvevőt várnak a szervezők.

A debreceni Kölcsey Központban két plenáris és 19 szekcióülés várja majd az érdeklődőket – utóbbiak olyan témákban, mint például a magyar gazdaság növekedésének esélyei, a kelet–közép-európai tőzsdék stratégiái a Brexit után, a biztosítási piac aktuális trendjei, a sportgazdaság kérdései, az Európai Unió 2020 utáni költségvetési kilátásai, vagy éppen az innováció és a foglalkoztatás összefüggései. Az MKT elnöke, Pleschinger Gyula kiemelte: a konferencia felkért előadói között hagyományosan ott van Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter is. Az idei esemény fókuszában az oktatás, a szakképzés és ezek nemzetgazdasági összefüggései állnak majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!